Vacature office support medewerker

Vacature office support medewerker

Office support medewerker

Is de rol van spin in het web op jouw lijf geschreven? Vind jij klantcontact leuk in combinatie met administratieve taken? Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging of zoek je juist een stageplek? Dan ben jij wellicht de nieuwe collega die wij zoeken voor een leuke rol in onze groeiende organisatie!

Door mooie ontwikkelingen binnen onze organisatie zijn wij per direct op zoek naar een servicegerichte en zelfstandige office medewerker met een proactieve instelling. Als medewerker office support ben je het eerste aanspreekpunt van onze organisatie. Dagelijks kom je in contact met de klanten van onze organisatie en zorg jij ervoor dat zij zich welkom voelen. Vragen van klanten die bellen, beantwoord je zelf of zet je door naar de juiste collega’s. Je biedt het kantoor ondersteuning in facilitaire zaken zodat het achter de schermen op rolletjes loopt. Met je proactieve houding ben je een ondersteunende kracht en verbindende factor voor het gehele bedrijf. Het is een afwisselende en dynamische baan waarbij een werkdag nooit hetzelfde is.

In 2022 verhuist Intal naar een nieuwe, grotere locatie in Schagen. Een mooie uitdaging ligt er onder andere op facilitair gebied om, samen met je collega’s, bij te dragen aan de inrichting van ons nieuwe pand!

Ben jij de persoon die wij zoeken?

 • je bent communicatief krachtig, stressbestendig en staat stevig in je schoenen.;
 • je hebt een klantgerichte instelling, bent representatief en beheerst de Nederlandse taal goed; 
 • je leert snel en/of hebt enige ervaring waardoor je niet veel tijd nodig hebt om deze rol zelfstandig uit te kunnen voeren;
 • je hebt tenminste MBO werk- en denkniveau, met als basis een administratief-secretariële opleiding;
 • je bent 32 - 40 uur beschikbaar.

Wil jij deze rol vervullen in het kader van een stage? Dat kan, wij leren jou alles!

Wie wij zijn & wat wij doen

Intal is ontwikkelaar en producent van circulaire aluminium raam-, deur- en vliesgevelsystemen voor alle sectoren in de bouw. We ontwikkelen en produceren onze aluminium geveloplossingen zonder tussenschakels en zijn daarmee uniek in Nederland. Wij durven anders te zijn en worden gelukkig van vooruitgang, vrijheid, innovatie en het openlijk delen van kennis en successen. Het maakt ons samen creatief ondernemend en doet ons kennisgrenzen verleggen.

Wij vinden het belangrijk dat onze Intalisten in verbinding staan met elkaar en met het bedrijf, daarom zijn alle processen volledig open en transparant. Onze bedrijfscultuur is gericht op continu verbeteren, ondernemerschap en persoonlijke ontwikkeling. Deze manier van werken noemen wij De Intal methode. 

Ons doel bij Intal is het excelleren in producten en de dienstverlening richting onze klanten door de klantbehoefte altijd centraal te stellen.

Wat wij jou kunnen bieden

Jij kunt je helemaal vinden in onze manier van werken, dat past echt bij jou. Bij ons is veel mogelijk, dus heb het lef alle kansen te pakken! Om het nog aantrekkelijker te maken:

 • wij vinden jouw privétijd waardevol, daarom krijg je van ons 40 verlofdagen op fulltime basis (27 vakantiedagen en 13 ADV dagen per jaar);
 • je gaat werken volgens De Intal Methode waarbij persoonlijk geluk centraal staat;
 • er is bij ons veel ruimte voor persoonlijke ontwikkeling. Neem het initiatief en ga op cursus of training;
 • je maakt deel uit van een enthousiast team met passie voor hun werk, een team dat lekker to the point is, maar ook van een lolletje houdt;
 • je hebt recht op een jaarlijkse prestatiebonus die afhankelijk is van de resultaten van Intal;
 • je werkt in een verrassend werkomgeving met stijlvolle inrichting en creatieve vibe;
 • je kunt in de pauze meedoen aan felle tafeltennisbattles en fanatieke voetgolf;
 • samen successen vieren doen wij graag, met borrels en leuke events.

Sollicitatieprocedure

Om te beginnen maken we graag kennis met je onder het genot van een kopje koffie of thee. Zo kunnen we kennis met elkaar maken, Intal introduceren, de functie bespreken en heb jij de ruimte om jezelf te presenteren. Tijdens het sollicitatieproces houden we je tijdig op de hoogte van eventuele beslissingen die we nemen.

Heb je vragen over werken bij Intal of de sollicitatieprocedure, neem dan gerust contact op met Larissa Korse via 06 30 24 16 23. Je kunt ook altijd een whatsappbericht sturen. 

Interesse?

Zie jij jezelf al werken bij ons? Verras ons dan met jouw sollicitatie die je kunt sturen naar work@intal.nl

Deel vacature: