Produce

Produce

LEAN

Bij Intal produceren wij circulaire aluminium ramen, deuren en vliesgevels. Hierbij staat het ‘pull principe’ centraal. Dat is 1 van de 5 principes binnen de LEAN filosofie, produceren wanneer de klant daar behoefte aan heeft. Om precies te weten wanneer er welke behoefte is, hebben onze projectleiders nauw contact met de uitvoerders op de bouwlocatie. Zo kunnen wij onze geveloplossingen just in time produceren; pas op het moment dat deze ook daadwerkelijk op de bouwplaats gemonteerd kunnen worden. De klant trekt de producten als het ware uit het proces naar zich toe.

HOGE PRODUCTIVITEIT

Produceren doen wij op meerdere assemblagelijnen tegelijk. Elke lijn bestaat uit een aantal stations die elk een specifiek onderdeel van de productie uitvoeren. Hierbij worden de onderdelen in een regelmatige takt (tempo) geassembleerd. Dit stelt ons in staat minutieus te plannen en voorspelbaar te produceren waardoor wij niet voor verrassingen komen te staan.

LOGISTIEK

De productie van onze ramen, deuren en vliesgevels hangt nauw samen met het logistieke proces. Wij hanteren verschillende verpakkingen om alle onderdelen onbeschadigd te brengen waar ze uiteindelijk nodig zijn. Onze logistieke mensen zorgen ervoor dat onze productiemedewerkers de profielen en onderdelen op de juiste plek en het juiste tijdstip aangeleverd krijgen.

Meer weten over onze 5 expertises

Get connected!

100% INTAL

Doordat wij onze aluminium ramen, deuren en vliesgevels van onze Intal profielsystemen maken zijn wij niet afhankelijk van systeemleveranciers. Dit heeft als grote voordeel dat onze productie nooit misgrijpt en snel en compleet kunnen leveren. Door zeer nauw samen te werken met vaste partners voor glas en hang- en sluitwerk is een continue hoge kwaliteit en betrouwbaarheid gewaarborgd.

ERGONOMIE

Wij doen er alles aan om onze medewerkers ergonomische ondersteuning te bieden tijdens het uitvoeren van hun werkzaamheden. Zij maken gebruik van handige hulpmiddelen en machines waardoor zware belasting wordt voorkomen. Bovendien is het in de fabriek licht, schoon en overzichtelijk: een comfortabele werkplek!