De verliefdheid was wederzijds!

De verliefdheid was wederzijds!

Werkgeluk

Dianne Knoren,

Voor mij zijn vrijheid en persoonlijke waarden belangrijke pijlers voor het ervaren van geluk. Al jaren vind ik geluk een interessant en fascinerend iets. Wat brengt mensen geluk? En is geluk af te dwingen? Deze vragen hebben me doen besluiten de opleiding Werkgeluk te doen. Niet lang daarna zag ik een vacature van Intal en was ik verliefd. Hoewel deze vacature niet bij mij paste, heb ik wel gesolliciteerd in de vorm van een open sollicitatie. Het bijzondere was dat er geen passende vacature openstond op dat moment, maar dat een nieuwe functie ter plekke werd gecreëerd voor mij. De verliefdheid was dus wederzijds. 

Al zo’n 20 jaar doe ik werk waar ik blij van word; klanten verbinden met mooie bedrijven. Dat ik dan nu mag doen bij Intal is heel fijn. Door de ruimte en vrijheid die Intal biedt kun je jezelf zijn, je eigen tijd indelen en genieten van hetgeen het leven nog meer te bieden heeft. Dit gecombineerd met de ideeën en ambities van Intal als het om werkgeluk gaat (1+1=3), maakt dat ik op mijn plek zit.

OPTIMALE VRIJHEID

Werken bij Intal is anders dan ik gewend ben. Als accountmanager in de buitendienst was ik altijd al veel vrijheid gewend, maar externe vrijheid is iets anders dan interne vrijheid. Bij Intal word ik uitgedaagd mezelf te zijn, mijn gevoel te volgen, mezelf nog meer uit te spreken en te ondernemen. In de jaren dat ik hier werk ben ik als persoon enorm gegroeid. Jezelf zijn lijkt zo makkelijk…. Intal biedt mij de mogelijkheid mijn waarden te leven en dat geeft zo ontzettend veel kracht, energie en vrijheid. Dat aangevuld met mijn enthousiasme… kan nogal eens uitdagend zijn voor mijn collega’s. Bij Intal hoop ik binnen mijn rol nog vrijer te worden en te staan voor wat ik belangrijk vind om zo een positieve bijdrage aan groeikansen te leveren. Daarnaast zie ik nog meer mogelijkheden om mijn saleskwaliteiten meer ruimte te geven en ik zou het fantastisch vinden om daarnaast het werkgeluk binnen Intal naar een nog hoger niveau te brengen. En mijn allerbelangrijkste ambitie is optimale vrijheid te ervaren in wie ik ben en in wat ik doe. Dus loslaten van beperkende overtuigingen en patronen.

EIGEN VERANTWOORDELIJKHEID

Ik voel bij Intal veel ruimte om mezelf te ontwikkelen en te doen waar ik goed in ben en blij van word. Een belangrijke eigenschap van De Intal Methode is mijns inziens eigen verantwoordelijkheid. Ieder mens is een deel van het probleem én een deel van de oplossing. Door ons hier bewust van te zijn en hierop te acteren is de positieve toon al gezet. Dit aangevuld met onze drang naar verbeteren middels LEAN creëert mooie groeikansen. Ik voel dat collega’s zichzelf zijn en ondanks het harde werken geeft dit een ontspannen en gemoedelijke sfeer.

NIETS IS IN BETON GEGOTEN

Ik ben begin januari 2021 bij Intal begonnen. Geen dag is hetzelfde, niets is in beton gegoten en regels zijn er niet. Heerlijk is dat! We zijn een ambitieus en groeiend bedrijf en dat werkt prima zonder regels. Zonder regels worden mensen uitgedaagd om hun innerlijk kompas te volgen en dat is erg waardevol. Ik focus mij graag op dankbaar zijn, de dag plukken, bewust genieten, het leven en alles daarin niet als vanzelfsprekend beschouwen, schakelen op de juiste momenten, mooie avonturen creëren en prachtige herinneringen maken. Het leven leiden dat past bij mijn kernwaarden. Ik hoop nog lange tijd Intal te voeden met mijn energie en enthousiasme.