Werken bij Intal

Werken bij Intal

De Intal Methode

Voor ons is plezier in je werk, vrijheid en persoonlijke ontwikkeling belangrijk. Daar besteden wij veel aandacht aan. Jezelf ontwikkelen, dingen ontdekken, experimenteren en innoveren wordt door ons optimaal gestimuleerd. Wij denken niet in hokjes, hiermee zetten wij onze Intalisten in hun kracht. De Intal Methode is de manier waarop wij met elkaar omgaan, onze cultuur.

Wil je meer weten over De Intal Methode? Klik dan hier

 

 

Vacatures

VACATURES PRODUCTIE

VACATURES KANTOOR

Open Hiring

Open Hiring

Bij Intal kunnen werkzoekenden solliciteren via Open Hiring. Dat gaat heel eenvoudig: je zet je naam op een lijst en kunt meteen aan de slag zodra er een baan vrij is. Jij vindt dus een nieuwe baan zonder sollicitatiegesprek en zonder CV. 

Bart van der Zijden begeleidt iedereen die via Open Hiring bij ons wordt aangenomen op de productievloer. Larissa Korse is jouw persoonlijke coach bij Intal.

SCHRIJF JE IN!

Ben jij enthousiast en zie jij jezelf wel werken bij Intal als productiemedewerker? Kom je dan inschrijven bij Intal in Opmeer. Dat kan elke dinsdag en donderdag van 9:00 - 12:00 uur. En wie weet start jij dan snel als onze nieuwe Intalist.

Meer info

Traineeship: Intal Kickstart

Traineeship: Inta;l Kickstart

Wil jij in een korte tijd veel leren over jezelf, ontdekken waar je kracht ligt en vanaf dag één jouw vaardigheden in de praktijk gebruiken? Dan hebben wij speciaal voor jou de Intal Kickstart! Geen standaard traineeship, maar een persoonlijke reis door Intal. Wij geven jou graag de kans op verschillende procesdelen mee te werken om erachter te komen wat het beste bij jou past en te ontdekken wat je echt wilt gaan doen. 

Het traineeprogramma is een werk- en opleidingstraject, waarvan de route in overleg met jou wordt vastgesteld. Tijdens je traineeship werk je op verschillende procesdelen en in wisselende rollen aan diverse, uitdagende projecten. Hierdoor krijg je inzicht in onze organisatie en de verschillende disciplines, maar misschien nog belangrijker: in je eigen talenten en capaciteiten.

Ik wil meer lezen over het traineeship

Pak je kans!

Werken bij Intal geeft jou veel. Je gaat deel uit maken van onze Intal cultuur, dat past bij jou. Bij ons is veel mogelijk. Dus pak die kans! Denk je bij jezelf: "what's in it for me?" lees dan snel verder.

 

What's in it for you?

AUTONOMIE
De zelfstandigheid en vrijheid die wij bieden om je rol eigen te maken.

INSPRAAK
Wij betrekken jou bij de beslissingen die wij nemen. Zelf een idee? Start een werkgroep en ga ermee aan de slag!

VRIJHEID
Wij hanteren flexibele werktijden zodat jij een juiste balans kunt vinden tussen werk en privé. Deels thuiswerken? Geen probleem, vraag naar de mogelijkheden.

EERLIJK SALARIS
Natuurlijk ontvang jij bij ons een marktconform salaris. Bij ons zijn de salarissen transparant, wel zo eerlijk. Teams beslissen jaarlijks zelf over de loonsverhogingen.

INTALISTENTOESLAG
Heb jij afgelopen jaar een uitzonderlijke prestatie geleverd? Dan ontvang je van ons een leuke maandelijkse toeslag. Hierbij kijken wij voornamelijk naar jouw gedrag.

VAKANTIEDAGEN
Werken bij Intal is leuk! Er is ook genoeg tijd om te genieten van al het moois dat naast het werk te beleven valt. Van ons krijg jij namelijk 40 vakantiedagen! Geniet ervan.

PENSIOEN
Je bouwt bij ons pensioen op, wij zijn aangesloten bij het pensioenfonds Metalektro.

INSPIRERENDE WERKOMGEVING
Werken doe je in ons verrassende kantoor met stijlvolle inrichting en creatieve vibe.

INTAL UPDATES
Wij willen graag dat iedereen betrokken is bij de ontwikkelingen die wij maken. Tijdens de Intal Updates geven wij elkaar ieder kwartaal inzage in de resultaten. Ieder procesdeel deelt de ontwikkelingen en successen door middel van interactieve workshops.

Dat is nog niet alles

ONTSPANNING
Even achter je werkplek vandaan? Neem een momentje pauze om te boksen, tafeltennissen, jeu-de-boulen, darten, voetballen of meer. Vooral tijdens onze pingpong battles gaat het er fanatiek aan toe.

VERVOER
Jouw reiskosten worden door ons vergoed.

INTAL ACADEMY
Jouw kans om te groeien en nieuwe dingen te leren. Wij stimuleren persoonlijke ontwikkeling en geven hier alle kansen en ruimte in.

PRESTATIEBONUS
Wij zijn samen verantwoordelijk voor het eindresultaat, 10% van de winst delen wij daarom met elkaar.

LAPTOP
Heb jij een laptop nodig voor jouw rol of ga jij thuis werken? Dan krijg jij deze van ons!

UITJES
Naast de wekelijkse vrijdagmiddagborrel houden wij ook van uitjes! Ze zijn vaak onvergetelijk. Het hele jaar door organiseren wij verschillende activiteiten.

"Geen dag is hetzelfde, niets is in beton gegoten en regels zijn er niet. Heerlijk!"

Dianne Knoren Lees meer
Dianne vertelt over zijn werk bij Intal