Werken bij Intal

Werken bij Intal

Lef en anders zijn

Wij durven anders te zijn dan de rest. Wij geloven niet zo in regeltjes, maar geven onze Intalisten vrijheid en vertrouwen. Hierdoor kunnen wij samen ondernemend zijn. Bij Intal voelen wij dat iedereen het gelukkigst is als er samen vooruitgang wordt ervaren en wij samen succesvol zijn. Dat is onze basis.

Voor ons is plezier in je werk en persoonlijke ontwikkeling belangrijk. Daar besteden wij veel aandacht aan. Jezelf ontwikkelen, dingen ontdekken, experimenteren en innoveren wordt door ons optimaal gestimuleerd. Wij denken niet in hokjes, hiermee zetten wij onze Intalisten in hun kracht. De Intal Methode is de manier waarop wij met elkaar omgaan, onze cultuur.

Wil je meer weten over De Intal Methode? Klik dan hier

 

 

Ben jij onze nieuwe Intalist?

Wij zijn hard aan het groeien en daarom vind je bij ons veel openstaande vacatures. Wie weet ben jij onze nieuwe Intalist! Hieronder vind je onze vacatures. 

Vacatures

Pak je kans!

Werken bij Intal geeft jou veel. Je gaat deel uit maken van onze Intal cultuur, dat past bij jou. Bij ons is veel mogelijk. Dus pak die kans! Denk je bij jezelf: "what's in it for me?" lees dan snel verder.

 

What's in it for you?

AUTONOMIE
De zelfstandigheid en vrijheid die wij bieden om je rol eigen te maken.

INSPRAAK
Wij betrekken jou bij de beslissingen die wij nemen. Zelf een idee? Start een werkgroep en ga ermee aan de slag!

VRIJHEID
Wij hanteren flexibele werktijden zodat jij een juiste balans kunt vinden tussen werk en privé. Deels thuiswerken? Geen probleem, vraag naar de mogelijkheden.

EERLIJK SALARIS
Natuurlijk ontvang jij bij ons een marktconform salaris. Bij ons zijn de salarissen transparant, wel zo eerlijk. Teams beslissen jaarlijks zelf over de loonsverhogingen.

INTALISTENTOESLAG
Heb jij afgelopen jaar een uitzonderlijke prestatie geleverd? Dan ontvang je van ons een leuke maandelijkse toeslag. Hierbij kijken wij voornamelijk naar jouw gedrag.

VAKANTIEDAGEN
Werken bij Intal is leuk! Er is ook genoeg tijd om te genieten van al het moois dat naast het werk te beleven valt. Van ons krijg jij namelijk 40 vakantiedagen! Geniet ervan.

PENSIOEN
Je bouwt bij ons pensioen op, wij zijn aangesloten bij het pensioenfonds Metalektro.

INSPIRERENDE WERKOMGEVING
Werken doe je in ons verrassende kantoor met stijlvolle inrichting en creatieve vibe.

INTAL UPDATES
Wij willen graag dat iedereen betrokken is bij de ontwikkelingen die wij maken. Tijdens de Intal Updates geven wij elkaar ieder kwartaal inzage in de resultaten. Ieder procesdeel deelt de ontwikkelingen en successen door middel van interactieve workshops.

Dat is nog niet alles

ONTSPANNING
Even achter je werkplek vandaan? Neem een momentje pauze om te boksen, tafeltennissen, jeu-de-boulen, darten, voetballen of meer. Vooral tijdens onze pingpong battles gaat het er fanatiek aan toe.

VERVOER
Jouw reiskosten worden door ons vergoed.

INTAL ACADEMY
Jouw kans om te groeien en nieuwe dingen te leren. Wij stimuleren persoonlijke ontwikkeling en geven hier alle kansen en ruimte in.

PRESTATIEBONUS
Wij zijn samen verantwoordelijk voor het eindresultaat, 10% van de winst delen wij daarom met elkaar.

LAPTOP
Heb jij een laptop nodig voor jouw rol of ga jij thuis werken? Dan krijg jij deze van ons!

UITJES
Naast de wekelijkse vrijdagmiddagborrel houden wij ook van uitjes! Ze zijn vaak onvergetelijk. Het hele jaar door organiseren wij verschillende activiteiten.

"De kans om te mogen doorgroeien binnen Intal heb ik gegrepen'

Matthijs van der Plas Lees meer
Pijler 'durf' Intal Methode