Open Hiring

Open Hiring

Een nieuwe baan zonder sollicitatiegesprek

Zonder te solliciteren een baan. Dat kan toch niet, denk je nu misschien. Maar het is echt waar. Bij ons kun je productiemedewerker worden zonder te solliciteren. Dat gaat via Open Hiring. 

Vacature productiemedewerker

Open Hiring: productiemedewerker

Wij hebben een baan voor jou als productiemedewerker! Denk jij dat deze baan bij jou past, schrijf je dan in!

DUS

  • vind je het leuk om met je handen te werken en lijkt het maken van raam- en deurkozijnen je wat?;
  • ben jij 40 uur per week beschikbaar?;
  • kun je staand werken en ben je fysiek sterk genoeg om kozijnen te tillen?;
  • beheers je de Nederlandse taal (100% perfect hoeft helemaal niet);
  • heb je eigen vervoer naar de fabriek in Opmeer?

Dan ben je van harte welkom bij Intal!

Naar de vacature!

Hoe werkt Open Hiring?

Hoe het precies werkt is heel simpel. Als de vacature jou aanspreekt, dan kom je bij ons langs om jouw naam en contactgegevens in te vullen op een lijst. Als er 5 personen zijn die zich ingeschreven hebben, dan krijgt nummer 1 de baan. Zonder gesprek, een CV of lastige vragen. Wij vertrouwen er helemaal op dat jij zelf kunt beslissen of de baan bij jou past. Op het moment dat een kandidaat de proeftijd niet doorkomt of weg gaat na de proeftijd, dan wordt de nummer 2 op de lijst benaderd.

INTAL ACADEMY

Open Hiring past heel erg bij Intal omdat de mens bij ons centraal staat. Werkgeluk staat voorop. Maar het past ook omdat we dingen net even anders durven te doen dan de rest. Als het om het vinden van de juiste mensen gaat dan doen we het al anders de laatste jaren. We kijken veel minder naar CV en werkervaring en veel meer naar motivatie en de juiste match. 

We zien dat veel vaardigheden vallen aan te leren. Daarom zijn we nu ook onze eigen Intal Academy aan het opzetten zodat we intern mensen kunnen omscholen richting de techniek en ze kunnen laten doorgroeien intern op productie. 

Welke vacature staat open voor Open Hiring?

Die zie ik graag

Aandacht voor jou

Open Hiring

Binnen Intal is vertrouwen de basis en geven we veel vrijheid aan onze Intalisten. We gaan uit van de volwassenheid van de mens en krijgen hier verantwoordelijkheid voor terug. We willen daarom ook de keuze voor het werken bij Intal vanaf de start bij de kandidaat zelf neerleggen. Als de kandidaat zelf denkt goed bij ons te passen en de ambitie heeft om met ons mee te groeien, dan geven wij die kans!

Bart van der Zijden begeleidt iedereen die via Open Hiring bij ons wordt aangenomen op de productievloer. Larissa Korse is jouw persoonlijke coach bij Intal.

SCHRIJF JE IN!

Je bent elke woensdag of vrijdag tussen 9:00 en 12:00 uur welkom bij ons in Opmeer om je in te schrijven. Als je eerst nog vragen hebt, kun je bellen naar: 0226 34 15 25 of mailen naar work@intal.nl

Wie weet tot snel!