Onze expertises

Onze expertises

THINK

VERBINDING

Vanaf het allereerste moment dat klanten contact met ons opnemen laten wij hen voelen dat zij bij ons op de beste plek zitten. Dat doen wij door samen een band op te bouwen en aandacht te hebben voor hun project, behoeftes en ontwikkelingen. Omdat wij doen wat wij zeggen en zeggen wat wij doen weten onze klanten precies waar zij op kunnen rekenen. Op een gedreven, positieve en open manier bieden wij de beste aluminium geveloplossing voor elk project.

Lees meer >

CREATE

ENGINEERING

Centraal in deze expertise staat onze engineering. Omdat wij geloven in de kracht van partnership koppelen wij engineers aan klanten waar zij eerder goed mee hebben samengewerkt. Door die ervaring en de relatie komen wij met elkaar tot de beste resultaten. Bij nieuwe klanten kijken wij goed welke engineer de meeste affiniteit met het soort project heeft, maar ook naar de best mogelijke match.   

Lees meer >

 

Zin om kennis te maken?

Get connected

PRODUCE

LEAN

Bij Intal werken wij LEAN. Ook binnen ons procesdeel productie. Hierdoor worden verspillingen in processen zoveel mogelijk geëlimineerd en is het uitgangspunt dat elke stap binnen het productieproces waarde toevoegt. Binnen onze Intal productie werken wij met vaste teams waarin iedereen in zijn of haar kracht kan werken. Daardoor kunnen wij samen waarmaken wat wij beloven.

Lees meer >

BUILD

DETAILAFSPRAKEN

Wij zorgen er altijd voor dat wij voor de start van de montage op de bouw aanwezig zijn voor een bouwbezoek. Tijdens dit bezoek maken wij goede detailafspraken over de verschillende fases van de bouw. We bespreken kort en krachtig hoe en wanneer wij gaan monteren. Wij onderzoeken ook altijd of er slimmere oplossingen zijn die het bouwproces op een positieve manier kunnen beïnvloeden. 

Lees meer >

 

CARE

KLANTTEVREDENHEID

Voor ons staat de klant centraal in alles wat wij doen. Wij geloven dat ons succes wordt bepaald door de tevredenheid van onze klanten over onze prestaties. Daarom ligt onze focus op een zeer goede klantrelatie. Niet alleen tijdens het bouwproces, maar ook na oplevering met goede service, onderhoud en garantie.

Lees meer >