Intal+ SERVICE EN ONDERHOUD

Intal+ SERVICE EN ONDERHOUD

Intal+ voor een sluitend geheel

Raam- en deursystemen zijn een belangrijk onderdeel van de gevel. Ze zorgen voor lichtinval, frisse lucht en veiligheid. Als alles tenminste werkt zoals het hoort. Goede service en onderhoud helpt daarbij en laat dat net zijn wat wij leuk vinden om te doen. Service en onderhoud verlengt de levensduur van ramen en deuren. Het zorgt er voor dat alle ramen en deuren makkelijk opengaan en ook net zo makkelijk weer sluiten. Dat alles werkt zoals verwacht mag worden. 

Intal+ service en onderhoud zorgt voor een sluitend geheel!

Ik wil een afspraak maken!

Klik hier

Waarom Intal+

Blije en tevreden klanten, dat is wat wij graag zien en waar wij alles voor doen. Persoonlijk contact en oprechte aandacht voor onze klanten is de basis van onze manier van werken. Wij zoeken altijd in goed overleg met onze klanten naar de best passende oplossing. Onze plusmannen communiceren helder en open zodat precies duidelijk is wat wij kunnen doen, wanneer en tegen welke kosten. Zowel correctief als preventief, want bij Intal+ weten we: voorkomen is beter dan genezen!

Onderhoud

Aluminium ramen en deuren van Intal zijn onderhoudsarm, maar jaarlijks preventief onderhoud is essentieel om zeker te zijn van blijvende technische prestaties en behoud van de garantie gedurende de lange levensduur van de gevel. Om de kwaliteit en functionaliteit te borgen bieden wij vanuit Intal+ een onderhoudsovereenkomst. 

Met ons gevelonderhoud wordt de levensduur van het pand verlengd en worden acute problemen snel opgelost. Tevredenheid van de  bewoners en gebruikers staat daarbij voorop. Jij hoeft niet na te denken over het juiste onderhoud, daar zijn wij voor!

Service

Bij ons kun je kiezen voor een onderhoudsovereenkomst, maar incidentele service is ook mogelijk. Wanneer er klachten of problemen zijn aan een gevelelement dan lossen wij dat op. Het maakt het niet uit of het kozijn draait, kantelt of schuift. Onze plusmannen hebben een brede kennis van zowel kozijnen als van onderdelen zoals rubbers, hang- en sluitwerk en roosters. Intal+ zorgt voor een sluitend geheel!

 

Wij zijn op zoek naar een monteur service & onderhoud! Hier lees je de vacature!

Klik hier

Voor wie werken wij?

Onze werkzaamheden zijn bij de bewoners thuis of bij de gebruikers van het pand. Die laten wij na ons werk graag tevreden achter. Maar het zijn de woningcorporaties, VvE-beheerders, onderhoudsbedrijven en bouwbedrijven met wie wij de samenwerking aangaan. Intal+ biedt de juiste oplossing, adviseert en ontzorgt.  

Landelijk

Ons bedrijf is gevestigd in Opmeer, maar onze plusmannen vind je overal binnen Nederland om je snel en goed van dienst te zijn. 

Onze klusmannen zijn plusmannen!

Onze plusmannen weten dat zij te gast zijn en doen er alles aan om zich ook zo te gedragen.

Onze plussen

+ VEILIG

Onze Plusmannen werken veilig. Voor hun omgeving en voor zichzelf. Tilhulpen waar nodig en op hoogte nemen ze geen enkel risico en zorgen zij voor de juiste veiligheid.

+ SCHOON

Onze Plusmannen werken schoon en voorzichtig. Wat netjes is moet netjes blijven. Door het nemen van de juiste voorzorgsmaatregelen ziet alles er na hun komst weer net zo uit als daarvoor. 

+ STIL 

Onze Plusmannen zijn er niet om de rust te verstoren. Zij hebben een duidelijke taak en proberen die met zo min mogelijk overlast uit te voeren. Zij zijn tenslotte te gast.