MVO

MVO

Maatschappelijk verantwoord ondernemen

Wij vinden het belangrijk om onze bijdrage te leveren aan het verbeteren van de wereld. Voor ons is dit vanzelfsprekend. Wij gaan de verbinding aan met het milieu, maar dragen ook ons steentje bij aan het voorkomen van armoede in de wereld.

Minimale ecologische voetprint

Wij houden onze ecologische voetprint zo klein mogelijk. Daarom produceren wij onze aluminium kozijnen en vliesgevels energiezuinig in een optimaal ingericht productieproces. Wij scheiden ons afval, zijn paperless en herbruiken zoveel mogelijk materialen. 

Wij werken met circulair aluminium en onze geveloplossingen voldoen aan de hoogste kwaliteitsnormen en isolatiewaarden. Wij zijn aangesloten bij Stichting AluEco, een initiatief van de VMRG. Deze stichting bevordert duurzaamheid en zorgt voor een recycleketen in de gevelbouw. Hiermee zetten wij ons in voor een verantwoorde recycling van het aluminium afval.   

 

AluEco alueco

 

Meer weten over verantwoord ondernemen bij Intal?

Get connected!

Oxfam Novib

Binnen Intal zijn wij allemaal samen ondernemers. Samen pakken wij alle kansen die er zijn. Leren wij van onze fouten en groeien wij daardoor. Durven wij te dromen en zijn wij net even anders dan de rest. Samen zijn wij een sterk team.

Wij vinden het belangrijk om kansen te creëren voor iedereen met ondernemingsplannen. Dat doen wij door het steunen van het microfinancieringsprogramma ‘Ondernemers voor ondernemers’ van Oxfam Novib. Door jaarlijks dit goede doel te steunen wordt het voor mensen in ontwikkelingslanden mogelijk een eigen bestaan op te bouwen door microfinancieringen. Sinds 2012 zijn wij actief betrokken bij Oxfam Novib en dat doen wij graag nog vele jaren. 

Van microkrediet naar een succesvolle onderneming

Voor (beginnende) ondernemers in ontwikkelingslanden is het vaak moeilijk of zelfs onmogelijk om aan een lening te komen. Oxfam Novib steunt beginnende ondernemers met microkrediet en trainingen. Door het steunen van Oxfam Novib dragen wij ons steentje bij aan het voorkomen van armoede en helpen wij ondernemers in ontwikkelingslanden aan een betere toekomst. Voor henzelf, hun gezin en hun gemeenschap.