Kerst is voor iedereen

Kerst is voor iedereen

AZ/ Intal Kerstbomenactie

Wanda Beerepoot,

Dinsdag 9 november was het zover: de Intal/ AZ Kerstbomenactie ging van start. Wij gingen in Intal/ AZ duo's 100 kerstbomen mét versiering bezorgen bij mensen die genomineerd zijn door mede-supporters van AZ. 

NOMINEREN

Wij hebben AZ-fans gevraagd: wie verdient het volgens jou om in het zonnetje gezet te worden of kan een steuntje in de rug gebruiken? Wie staat er altijd voor een ander klaar of heeft een zwaar jaar achter de rug? Wie heeft er weinig te besteden en kan dat steuntje in de rug wel gebruiken? Of misschien is de kerstboom een lichtpuntje voor iemand die dat kan gebruiken of een bedankje. Nomineer iemand uit jouw familie of vriendenkring, uit de buurt of van de (sport)vereniging en laat diegene weten dat je aan hem/haar denkt! 

We ontvingen ruim 175 nominaties met mooie verhalen erbij. Uit alle nominaties hebben wij 100 mensen geselecteerd die van ons een kerstboom, standaard plus tasje vol lichtjes en versiering ontvingen. 

OP PAD

Met busjes vol kerstbomen en tasjes gingen wij op pad om mensen in Noord-Holland te verrassen. En dat is zo goed gelukt! Wat een mooie dag was het door de dankbare mensen. Soms met een lach, soms met een traan. Heerlijk om mensen zo blij te mogen maken met een klein gebaar. 

AZ-SPELERS MAKEN MENSEN BLIJ

Wat de dag nog specialer maakte, is dat AZ-spelers Owen Wijndal, Jesper Karlsson, Bruno Martins Indi en Yukinari Sugawara na een trainingsochtend samen op pad gingen om persoonlijk kerstbomen langs te brengen bij genomineerde mensen. Omdat de AZ-fans nu niet in het stadion kunnen komen om wedstrijden bij te wonen, kwam AZ bij hun thuis. 

DE KERSTVIDEO

Wil jij zien hoe de dag eruit zag? Kijk dan hier de kerstvideo die gemaakt is van onze kerstbomenactie. 

Wordt hopelijk vervolgd!