Over Intal

Over Intal

Nice to meet

Nice to meet

Wij ontwikkelen, engineeren, produceren en leveren effectieve circulaire aluminium raam-, deur- en vliesgevelsystemen, waarvan onze Intal profielseries de basis vormen. 

Bij ons is alles 100% Intal. Alle processen voeren wij zelfstandig uit; van ontwerp tot en met ontwikkeling, van engineering tot en met productie en van levering tot en met montage. Daardoor zijn we systeemhuis en gevelbouwer van aluminium kozijnen en vliesgevels ineen. 

Werken doen we LEAN en volgens De Intal Methode. Die combinatie maakt ons uniek!

Meer over Intal

De Intal Methode

De Intal Methode

Een krachtige cultuur is voor ons de basis van een succesvol bedrijf. Met de Intal Methode halen we het beste uit onze Intalisten en bereiken wij samen duurzaam succes! Dat doen we door de focus te leggen op het persoonlijk geluk van mensen omdat wij geloven dat dit resulteert in creatieve, gelukkige, goed ontwikkelde mensen.

Wij geloven in vertrouwen, vrijheid, verbinding en openheid. Alle processen binnen Intal zijn hierop gericht.

Check De Intal Methode

Aluminium geveloplossingen

Aluminium geveloplossingen

Wij produceren circulaire aluminium ramen, deuren en vliesgevels voor alle mogelijke bouwprojecten. 

Doordat wij alle ramen, deuren en vliesgevels maken van onze eigen aluminium profielsystemen zijn al onze aluminium geveloplossingen 100% Intal.

Meer over onze aluminium geveloplossingen

Intal+

Intal+ service en onderhoud

Intal+ biedt na de oplevering van onze aluminium geveloplossingen, de juiste service en onderhoud. Hierdoor verlengt de levensduur van ramen en deuren en werkt alles zoals verwacht mag worden.

Intal+ service en onderhoud zorgt voor een sluitend geheel!

Meer lezen Intal+

Werken bij Intal

Werken bij Intal

Wij durven anders te zijn dan de rest. Wij geloven niet zo in regeltjes, maar geven onze Intalisten vrijheid en vertrouwen. Hierdoor kunnen wij samen ondernemend zijn. Bij Intal voelen wij dat iedereen het gelukkigst is als er samen vooruitgang wordt ervaren en wij samen succesvol zijn. Dat is onze basis. 

We hebben diverse vacatures open staan. Wie weet vind jij wat je zoekt. Een open sollicatie sturen kan ook altijd. 

Naar onze vacatures

Maatschappelijk verantwoord ondernemen

Maatschappelijk verantwoord ondernemen

Wij vinden het belangrijk om onze bijdrage te leveren aan het verbeteren van de wereld. Voor ons is dit vanzelfsprekend. Wij gaan de verbinding aan met het milieu, zetten ons in voor maatschappelijke doelen en dragen ook ons steentje bij aan het verminderen van armoede in de wereld.

 

Lees meer over MVO