De Intal Methode

De Intal Methode

Focus op vrijheid

Wij durven anders te zijn dan de rest. Wij geloven niet zo in regeltjes,  maar geven onze Intalisten vrijheid en vertrouwen. Hierdoor kunnen wij samen ondernemend zijn. Bij Intal voelen wij dat iedereen het gelukkigst is als er samen vooruitgang wordt ervaren en wij samen succesvol zijn. Dat is onze basis.

Alle processen binnen Intal zijn hierop gericht. Iedereen krijgt volledig inzage en inspraak in de ontwikkelingen van het bedrijf waardoor wij de hoogste mate van betrokkenheid creëren.

Een krachtige cultuur is voor ons de basis van een succesvol bedrijf. Met de Intal Methode kunnen wij het beste halen uit onze Intalisten en bereiken wij samen duurzaam succes!

Vijf pijlers: jij, wij, groei, open en durf

De Intal Methode is onze leidraad voor de manier waarop wij met elkaar omgaan. Hierin vatten wij wat wij belangrijk vinden. De Intal Methode is gebaseerd op vijf pijlers: jij, wij, groei, open en durf.

Intal is een platte eigenzinnige organisatie

Iedereen is gelijk en wordt ook zo behandeld. Bij Intal hebben wij geen managers, maar coördinatoren. Onze coördinatoren staan in dienst van het team en niet andersom. Wij denken niet in afdelingen, maar in procesdelen. Hierdoor voelen wij ons nog meer één team. Iedereen bij Intal is afhankelijk van elkaar en dat maakt ons samen sterk.

Beslissingen nemen wij democratisch samen en wij delen allemaal in de winst. Wij hanteren geen functieprofielen, maar rolbeschrijvingen. Wij geloven dat ieder een rol op zich neemt die bij hem/haar past en daarmee meerwaarde levert aan de organisatie. Hiermee zetten wij in op de individuele talenten van onze Intalisten.

Alles kan altijd beter

Wij zijn vooruitstrevend. Daar horen veranderingen bij. Die ontvangen wij open en positief. Door in werkgroepen te werken kun je verbeteringen introduceren die bijdragen aan de optimalisatie van Intal.

De LEAN methodiek vormt de basis en maakt dat wij constant kijken waar wij onze bedrijfsprocessen kunnen verbeteren. Ook persoonlijke ontwikkeling vinden wij erg belangrijk. Wij geloven dat door persoonlijke groei, de organisatie groeit. Evalueren doen wij vanuit een 360˚ oogpunt, vanuit daar ontstaan persoonlijke ontwikkelplannen.

Wil jij de Intal Methode ervaren? Check onze vacatures

Vacatures

Vrijheid

Wij geven vrijheid op basis van vertrouwen. Wij stimuleren onze Intalisten om de beste balans te vinden tussen werk en privé. Er worden flexibele werktijden gehanteerd en wij bieden de mogelijkheid om (deels) vanuit huis te werken. Bij Intal mag je jezelf zijn. Ongewenst gedrag drukken wij de kop in. Wij vinden een veilige werkomgeving noodzakelijk om samen vrij te kunnen ondernemen.

Transparant en open in alles

Bij ons kun je altijd zeggen wat je denkt zonder je zorgen te maken of remmingen te voelen, wij stimuleren dit juist! Een kritische houding zorgt ervoor dat wij kunnen verbeteren. Wij delen alle bedrijfsresultaten met onze Intalisten via de Intal Updates. De salarissen zijn transparant en een deel van de winst wordt met elkaar verdeeld. De Intal Waarderingsmethode zorgt ervoor dat wij samen beslissen over een eerlijke beloning.

Durf verder te denken. Heb lef!

Wij experimenteren graag. Daar leren wij van en groeien wij van. Denk jij dat we iets kunnen verbeteren, stap naar voren en grijp je kans. Falen bestaat niet bij ons, fouten worden gezien als leergeld. Het niet nemen van beslissingen is pas fout. Ga ervoor!

 

Spreekt onze manier van werken jou aan en wil jij een Intalist worden?

Vacatures