Wie zijn wij?

Wie zijn wij?

100% INTAL

100% intal

Wij ontwikkelen, engineeren, produceren en leveren effectieve circulaire aluminium raam-, deur- en vliesgevelsystemen, waarvan onze Intal profielseries de basis vormen. 

Wat werken met Intal bijzonder maakt is dat wij alle processen zelfstandig uitvoeren. Van ontwerp tot en met ontwikkeling, van engineering tot en met productie en van levering tot en met montage. Er zijn geen tussenschakels; alles is 100% Intal! Wij zijn systeemhuis en gevelbouwer van aluminium kozijnen en vliesgevels ineen.

Bij ons geldt: wij doen wat wij zeggen en zeggen wat wij doen. Altijd!

 

Kennismaken en samen een keer koffie drinken?

Let's connect

DE INTAL METHODE

De Intal Methode is de manier waarop wij werken, onze cultuur, ons DNA. De Intal Methode is gebaseerd op vertrouwen, vrijheid en openheid. Werkgeluk staat bij ons centraal. Daardoor zijn onze Intalisten optimaal betrokken en kunnen wij samen successen behalen. 

Wij verbeteren continu omdat wij erin geloven dat alles altijd beter kan. Wij zijn daarnaast transparant en hebben het lef om anders te zijn. Dat zorgt voor eerlijke en verrassende oplossingen. Wij zijn vrij om samen met onze klanten te creëren en kennis te delen.

Ook de Intal Methode ervaren?

Get connected!

LEAN

LEAN

Wij hanteren een vaste werkwijze voor alle Intal projecten waarin de klant altijd centraal staat. Binnen onze werkwijze vormt de LEAN-methodiek de basis. Bij Intal zijn wij allemaal experts en weten wij precies waar onze kracht ligt. Zo maximaliseren wij de klantwaarde, hebben wij efficiency als uitgangspunt, verminderen wij de doorlooptijd en behalen wij een hogere productiviteit.

Omdat wij altijd transparant en open zijn weten onze klanten wat ze van ons kunnen verwachten. Wij schakelen snel door uitstekend voorraadbeheer en korte levertijden.

Intal staat voor vrijheid en kwaliteit.

 

BESTE ALUMINIUM GEVELOPLOSSINGEN

Wij gaan altijd voor de perfecte projectoplossing voor onze klanten. Door creativiteit en continue optimalisatie creëren en realiseren wij de ideeën van onze klanten. Met als doel haar of zijn verwachtingen te overtreffen!

Let's connect

Wij zijn graag anders dan de rest. Dat maakt ons wie wij zijn. Wij durven van de geijkte paden af te wijken en te experimenteren. Samen zijn wij ondernemend. Vol passie en creativiteit realiseren wij onze producten. Altijd met een duidelijk focus op de behoeftes van onze klanten. Wij geloven in de kracht van verbinding. Met onze klanten, onze producten en onze Intalisten. 

KENNISPARTNER

Wij kennen de Nederlandse bouwmethodes en zijn kennispartner als het gaat om het leveren van de beste aluminium geveloplossingen. Wij spelen in op toekomstige behoeftes van onze klanten en daar stemmen wij onze producten en processen voortdurend op af. Door in een vroegtijdig stadium betrokken te worden bij bouwprojecten en door intensieve samenwerking met onze klanten, kunnen wij altijd de beste en meest gunstige oplossing bieden. 

5 EXPERTISES

Onze manier van werken kan onderverdeeld worden in 5 expertisegebieden: THINK, CREATE, PRODUCE, BUILD en CARE. Dat zijn de gebieden waarin wij sterk zijn. Waarin wij waarmaken wat wij beloven.  

Meer lezen over onze 5 expertises?

Klik hier

KLANTWAARDERING

Denken vanuit het perspectief van de klant maakt ons succesvol. Klantwaardering is voor ons de belangrijkste drijfveer. Ons procesdeel Zakelijke Relaties evalueert daarom elk procesdeel tijdens de projecten. Ons doel is helder: een rapportcijfer 8 voor klantwaardering! 

OPTIMALE AFSTEMMING

Gericht op klantbehoefte koppelen wij de juiste personen aan het project en de klant zodat de samenwerking optimaal is. Want met elkaar maak je het succes. Als het lekker loopt tussen de mensen, loopt het project ook goed.

Alle procesdelen binnen Intal kennen hun verantwoordelijkheden en pakken die graag. Tussen de verschillende procesdelen is er altijd afstemming zodat projecten efficiënt verlopen.