THINK

THINK

JUISTE MENSEN OP DE JUISTE PLEK

Alle aanvragen die wij ontvangen komen vanuit een projectbehoefte. Door ons goed te verdiepen in de specifieke vraag van onze klanten kunnen wij de beste aluminium geveloplossingen bieden. Die vraag kan uiteenlopen van een vrij eenvoudige standaardoplossing tot een complexe uitdaging. Doordat wij de juiste mensen op de juiste plek hebben werken kunnen wij snel en slim voldoen aan de behoefte van onze klanten. Kennis wordt op deze manier optimaal benut.

WERKEN VOLGENS KLANTBEHOEFTE

Samen met onze klanten brengen wij de exacte behoeften in kaart en zorgen wij dat alle uitgangspunten helder omschreven zijn. Daarna bedenken wij hoe wij de juiste oplossing kunnen bieden. Vaak nemen wij in een vroeg stadium deel aan een bouwteam. Zo kunnen wij onze kennis en ervaring delen als het gaat om de juiste aluminium geveloplossingen. Vanaf de beginfase zijn wij dus nauw betrokken bij elk project.

Als het om een project vanuit een aanbesteding gaat, maken wij een passende calculatie op basis van de ontvangen technische informatie. Ook dan zoeken wij persoonlijk contact met onze klant zodat wij aan alle behoeften kunnen voldoen.

PROJECTMATIGE OPLOSSINGEN

Wij leveren standaard aluminium geveloplossingen die wij in-house van ons eigen Intal merk produceren. Maar wij zijn ook sterk in de ontwikkeling van projectmatige oplossingen. Deze oplossingen worden ontwikkeld als een afgeleide van onze standaard Intal aluminium profielsystemen die wij op maat maken voor een project. Exact volgens de wens van onze opdrachtgever en de architect. 

Meer weten over onze 5 expertises?

Get connected!