Open Hiring: productiemedewerker

Open Hiring: productiemedewerker

Een baan zonder sollicitatie gesprek!

Intal doet het anders! 
Wij voeren geen sollicitatiegesprek. 
Wij stellen geen vragen over je (werk)verleden. 
Je bepaalt zelf of je geschikt bent voor onze vacature. 

DUS

  • vind je het leuk om met je handen te werken en lijkt het maken van raam- en deurkozijnen je wat?;
  • ben jij 40 uur per week beschikbaar?;
  • kun je staand werken en ben je fysiek sterk genoeg om kozijnen te tillen?;
  • beheers je de Nederlandse taal (100% perfect hoeft helemaal niet);
  • heb je eigen vervoer naar de fabriek in Opmeer?

Dan ben je van harte welkom bij Intal!

WIJ BIEDEN JOU

  • een goed startsalaris (CA. € 2.362,94,- bruto per maand);
  • Je ontvangt (afhankelijk van de resultaten van Intal) een prestatiebonus en/of Intalistentoeslag bij goed functioneren;
  • 40 verlofdagen op fulltime basis omdat wij jouw privétijd waardevol vinden;
  • ruimte voor persoonlijke ontwikkeling, volg bijvoorbeeld een cursus of training.

JOUW WERKDAG 

Je wekker gaat en je staat op. Na je ontbijt vertrek je richting Opmeer! Om 07:15 uur parkeer je je auto op ons parkeerterrein en loop je de productiehal in; een nieuwe, uitdagende werkdag is gestart! Om 07:30 uur verzamelen jij en je collega’s zich met een lekker kopje koffie voor de dagstart. Het is druk, er is dus werk genoeg. 

Jij werkt op de afdeling Assemblage en zorgt er samen met je collega’ s voor dat deze aluminium profielen aan het einde van de dag zijn omgetoverd in prachtige, hoogwaardige aluminium raam- en deurkozijnen. Er zijn verschillende werkplekken binnen de assemblage, je start bijvoorbeeld bij het aanbrengen van de rubbers en kunt zo doorgroeien richting de andere werkstations. Het is uiteindelijk de bedoeling dat je allround inzetbaar wordt en je straks kunt lijmen, persen, rubberen, beslag inbouwen, glaszetten, afbinden en alles doet wat nodig is om tot het eindproduct te komen. Om 16:20 uur ruim je je werkplek op en zorg je dat alles gereed staat voor morgen. Op naar huis!

Je maakt deel uit van een enthousiast team met passie voor hun werk, een team dat lekker to the point is, maar ook van een lolletje houdt. Samen successen vieren doen wij graag, met borrels en leuke events. 

KOM LANGS EN SCHRIJF JE IN!

Zie jij jezelf al werken bij ons? Het enige wat je moet doen is zelf even langskomen om je in te schrijven. Dat kan iedere dinsdag of donderdag tussen 09:00 en 12:00 uur, op dit adres: De Veken 103. Je bent van harte welkom! Ben jij de eerste op de wachtlijst? Dan nemen wij contact met je op voor een rondleiding. Je krijgt dan een goed beeld over wat het werken in de productie inhoudt. Aan jou daarna de keuze of je bij ons wilt starten of niet!

Deel vacature: