Open sollicitatie

Open sollicitatie

Geen vacature voor jou? Wel een baan!

Ben jij ook op je gelukkigst als je jezelf kunt ontwikkelen, nieuwe dingen mag ontdekken en samen met anderen mooie resultaten neer kunt zetten? Dan zit jij bij Intal op de juiste plek!

WIE WIJ ZIJN EN WAT WIJ DOEN

Intal is ontwikkelaar en producent van circulaire aluminium raam-, deur- en vliesgevelsystemen voor alle sectoren in de bouw. We ontwikkelen en produceren onze aluminium geveloplossingen zonder tussenschakels en zijn daarmee uniek in Nederland.

Wij durven anders te zijn en worden gelukkig van vooruitgang, vrijheid, innovatie en het openlijk delen van kennis en successen. Het maakt ons samen creatief ondernemend en doet ons kennisgrenzen verleggen.

Wij vinden het belangrijk dat onze Intalisten in verbinding staan met elkaar en met het bedrijf, daarom zijn alle processen volledig open en transparant. Onze bedrijfscultuur is gericht op continu verbeteren, ondernemerschap en persoonlijke ontwikkeling. Deze manier van werken noemen wij De Intal methode.

Ons doel bij Intal is het excelleren in producten en de dienstverlening richting onze klanten door de klantbehoefte altijd centraal te stellen.

STUUR JOUW OPEN SOLLICITATIE

Staat jouw rol niet tussen onze openstaande vacatures, maar ben je er wel van overtuigd dat jouw kwaliteiten, jouw persoonlijkheid en jouw motivatie aansluiten bij Intal?

Verras ons met jouw verhaal en neem contact met ons op via work@intal.nl!

Deel vacature:

Krijg nog meer een gevoel bij Intal

Om jou een nog duidelijker beeld van Intal te geven, hebben wij deze video gemaakt. Zo krijg je nog meer een gevoel bij Intal. We nemen je mee door kantoor en onze fabriek. Natuurlijk komen er veel Intalisten in beeld. We laten je ook een aantal projecten zien die wij gerealiseerd hebben. Leuk om even te kijken. 

Ik wil de video wel zien!