Vacature Marketing en Communicatie Specialist

Vacature Marketing en Communicatie Specialist

MARKETING EN COMMUNICATIE SPECIALIST!

De naam zegt het al, jij wordt verantwoordelijk voor het merk Intal. Jouw missie: het merk Intal niet alleen extern versterken maar ook intern de communicatieprocessen te revolutioneren. Iedereen in de B2B bouw die met aluminium kozijnen werkt, moet direct aan Intal denken als er aluminium kozijnen nodig zijn. Dat is jouw doel!

In deze centrale positie ben je verantwoordelijk voor het transformeren en optimaliseren van onze marketingstrategie, met een focus op het formaliseren van onze lead cycle, implementatie van HubSpot en het versterken van onze product propositie. Jij gelooft in de kracht van marketing en weet precies hoe het werkt. Maar het blijft niet alleen bij de externe merklading, ook intern ga jij voor ijzersterke en creatieve communicatie om een nog sterkere interne merkcultuur neer te zetten die omarmd wordt door alle Intalisten.

WAT JE GAAT DOEN

Als Marketing en Communicatie Specialist heb je een veelzijdige rol, moet je snel kunnen schakelen en altijd jouw doel scherp in de gaten houden. Jij bent degene die verantwoordelijk is voor de marketingstrategie en het communicatiebeleid en zet je daar met hart en ziel voor in. Je werkt nauw samen met Marketlift onze social media specialist. Met de interne procesdelen ga je regelmatig kunt sparren en samen tot mooie resultaten en initiatieven kunt komen.

Naast het bouwen aan het merk Intal en onze werkmethode De Intal Methode, zul je ook zorgen dat de merken Thermal Breaks, IJdema en Intal+ (onderdelen van De IntalGroep) meer in hun kracht komen te staan. Daarnaast werk je samen met People & Culture aan de employer branding van Intal en maken jullie samen de strategie, waarbij je initieert, inspireert en ondersteunt. Met jouw creatieve geest weet jij een bijdrage te leveren aan de feel connected initiatieven die wij organiseren.

We zoeken een Marketing en Communicatie Specialist die echt bij ons past en die er wel van houdt om niet de geijkte paden te bewandelen. Net even anders dan de rest! Past dat bij jou? Lees dan snel verder.

Wat is belangrijk in deze rol?

 • Je bent een marketeer pur sang oftewel een marketeer in zijn puurste vorm.
 • Iemand die gespecialiseerd is in het ontwikkelen, implementeren en beheren van marketingstrategieën om de doelen van onze organisatie te bereiken.
 • Je hebt een natuurlijke nieuwsgierigheid, je bent enthousiast, open en betrokken en daardoor altijd goed op de hoogte van alles wat er speelt binnen de organisatie.
 • Mensen weten jou te vinden en andersom ook.
 • Je vindt het leuk om mee te denken over externe evenementen zoals verschillende beurzen en het sponsorschap bij AZ.
 • Je weet niet alleen ons maar ook onze klanten te verassen met jouw creatieve uitingen.
 • Je kan jezelf goed verwoorden, je bent niet op je mondje gevallen en je hebt een duidelijk eigen mening die je kunt onderbouwen waardoor je mensen kunt meenemen in jouw verhaal.
 • Je zoekt altijd de verbinding op. Binnen de organisatie en erbuiten. Mensen vinden het fijn om jou om zich heen te hebben en weten wat je betekent voor Intal.
 • Je hebt ervaring om een leidende en assertieve rol te pakken.
 • Je bent initiatiefrijk en je houdt van experimenteren.
 • Je bent beschikbaar voor 24/32 uur beschikbaar.

WAAROM JIJ INTALIST WILT WORDEN

Wij zijn een vooruitstrevende, ambitieuze en eigenzinnige ontwikkelaar en producent van aluminium ramen, deuren en vliesgevels. Wij willen tot de top behoren. Dat willen we realiseren door anders te durven zijn dan de rest. Door vanuit een positieve vibe te werken waarin vooruitgang, vrijheid, innovatie en het openlijk delen van kennis en succes de basis is. Samen zijn we creatief ondernemend en verleggen we kennisgrenzen.

VAN ONS, VOOR JOU

Wij vinden het belangrijk dat onze Intalisten in verbinding staan met elkaar en met het bedrijf, daarom zijn alle processen volledig open en transparant. Onze bedrijfscultuur is gericht op continu verbeteren, ondernemerschap en persoonlijke ontwikkeling. Deze manier van werken noemen wij De Intal Methode. Bij Intal denken we graag in kansen en stellen wij geluk en persoonlijke ontwikkeling centraal. Wij zetten onze Intalisten graag in hun kracht. Je kunt je vinden in onze manier van werken, dat past echt bij jou! Als Marketing en Communicatie specialist ben je onderdeel van een team van ruim 100 Intalisten waarbij je alle ruimte hebt om je persoonlijk te ontwikkelen. 

Bij ons is heel veel mogelijk, dus heb het lef alle kansen te pakken! Om het nog aantrekkelijker te maken:

 • Een goed salaris wat je zelf kunt bepalen! In overleg bepaal je zelf wat jouw toegevoegde waarde gaat zijn en welke beloning daar tegenover staat. Wij denken zelf aan een bedrag tussen €3000 en €4500.
 • Omdat jouw privétijd ook waardevol is, krijg je van ons 27 verlofdagen én de mogelijkheid om de 13 ADV dagen in tijd of geld uit te laten keren, passend bij jouw wensen.
 • Je kunt remote werken, maar je bent zeker eens per week op kantoor in ons verrassende kantoor in Opmeer of in onze inspirerende in Alkmaar.
 • Hou jij van reizen om inspiratie op te doen? Werk dan ééns per jaar vanaf jouw workation adres!
 • Fit worden of fit blijven? Sluit aan bij de wekelijkse lessen van onze personal trainer.
 • Er is bij ons veel ruimte voor persoonlijke ontwikkeling. Neem het initiatief en volg een cursus of training.
 • Samen successen vieren doen wij graag, met borrels en leuke events.

 

ENTHOUSIAST?

Om te beginnen spreken we graag met je af op ons kantoor in Opmeer. Zo kunnen we kennis met elkaar maken, Intal introduceren en de rol bespreken. Een online (In)talentenscan maakt deel uit van de procedure. Tijdens het sollicitatieproces schakelen we snel en houden we je tijdig op de hoogte van eventuele beslissingen die we nemen.

INTERESSE?

Heb je vragen over de rol? Neem dan conact op met Marije Visser, team People & Culture, via 0226 34 15 25.

Zie jij jezelf al werken bij ons? Verras ons dan met jouw sollicitatie!

Deel vacature: