Vacature servicemonteur Intal+

Vacature servicemonteur Intal+

Servicemonteur Intal+

Om 06:30 uur staat je wekker. Je houdt ervan om je dag vroeg te starten! Je eet je ontbijt en bekijkt ondertussen de planning van die dag. Jouw eerste opdracht van vandaag is bij een imposant wooncomplex in Amsterdam. Eén van de aluminium raamkozijnen is hier niet goed afgesteld. Om 07:30 uur stap je in je goed uitgeruste Intal+ bus en om 08:00 uur ben je al bij de klant. 

Met jouw ervaring en technisch inzicht heb je binnen no-time het mankement verholpen. Je klant blij, want met die hitte is het toch wel fijn als het raam op de kiepstand kan. Jij blij, want blije klanten; daar doe je het voor!

Terug in je bus bekijk je de volgende opdracht, ditmaal gaat het om een schoolgebouw in Purmerend. Glasbreuk, hoe zou dat gekomen zijn? En zo vliegt jouw dag voorbij. Je geniet van de variëteit aan gebouwen en de verschillende functies die zij hebben. En ook het contact en de opdracht is elke weer anders! De ene keer ben je bij een particulier thuis om onderhoud aan de kozijnen te verzorgen, 2 uur later sta je in een groot bedrijvencomplex en heb je contact met de conciërge over een mankement. 

Jouw meeste klanten bevinden zich in de Randstad, een aantal zijn net buiten de Randstad gevestigd. Rond 17:00 uur parkeer je je bus weer tevreden voor je deur en kun je nog nét even sporten voor het tijd is voor het avondeten. 

Jouw werkzaamheden in het kort:

 • stellen van diagnoses, bepalen van werkzaamheden en afstemming met de klant;
 • afstellen van ramen en deuren;
 • uitvoeren van kleine montageklussen;
 • aanbrengen van hang- en sluitwerk;
 • herstellen van gebreken en productiefouten;
 • aanbrengen en afkitten van ruiten, vervangen van breuk- of krasglas;
 • geven van adviezen ter voorkoming van klachten.

VAN ONS VOOR JOU

Jij kunt je helemaal vinden in onze manier van werken, dat past echt bij jou. Bij ons is veel mogelijk, dus heb het lef alle kansen te pakken! Om het nog aantrekkelijker te maken:

 • je ontvangt van ons een goed salaris, afhankelijk van je werkervaring (ca. €2.400- €3.200 per maand);
 • je hebt recht op een jaarlijkse prestatiebonus;
 • je krijgt de beschikking over een goed gevulde Intal bus;
 • wij vinden jouw privétijd waardevol, daarom krijg je van ons 40 verlofdagen op fulltime basis (27 vakantiedagen en 13 ADV dagen per jaar).
 • er is bij ons veel ruimte voor persoonlijke ontwikkeling. Neem het initiatief en ga op cursus of training.
 • je maakt deel uit van een enthousiast team met passie voor hun werk, een team dat lekker to the point is, maar ook van een lolletje houdt.
 • samen successen vieren doen wij graag, met borrels en leuke events.

JIJ

 • hebt ervaring als (service)monteur binnen de gevelbranche;
 • beschikt over een rijbewijs B;
 • bent oplossingsgericht en werkt graag zelfstandig;
 • bent representatief, klantvriendelijk en kunt goed met mensen communiceren;
 • bent woonachtig in de Randstad / of nabij de Randstad.

WAAROM JIJ BIJ INTAL WILT WERKEN

Intal is ontwikkelaar en producent van circulaire aluminium raam-, deur- en vliesgevelsystemen voor alle sectoren in de bouw. We ontwikkelen en produceren onze aluminium geveloplossingen zonder tussenschakels en zijn daarmee uniek in Nederland.

Wij durven anders te zijn en worden gelukkig van vooruitgang, vrijheid, innovatie en het openlijk delen van kennis en successen. Het maakt ons samen creatief ondernemend en doet ons kennisgrenzen verleggen.

Wij vinden het belangrijk dat onze Intalisten in verbinding staan met elkaar en met het bedrijf, daarom zijn alle processen volledig open en transparant. Onze bedrijfscultuur is gericht op continu verbeteren, ondernemerschap en persoonlijke ontwikkeling. Deze manier van werken noemen wij De Intal methode.

INTAL+

Intal+ is onderdeel van Intal. Bij Intal+ zetten we ons dagelijks in voor optimale service en onderhoud van aluminium kozijnen en vliesgevels. Blije en tevreden klanten, dat is waar wij alles voor doen! Persoonlijk contact en oprechte aandacht is de basis van onze manier van werken. Intal+ service en onderhoud zorgt voor een sluitend geheel!

SOLLICITATIEPROCEDURE

Om te beginnen maken we graag kennis met je onder het genot van een kopje koffie of thee. Zo kunnen we kennis met elkaar maken, Intal+ introduceren, de functie bespreken en heb jij de ruimte om jezelf te presenteren. Tijdens het sollicitatieproces houden we je tijdig op de hoogte van eventuele beslissingen die we nemen.

Heb je vragen over werken bij Intal of de sollicitatieprocedure, neem dan gerust contact op met Larissa Korse via 06 30 24 16 23. Je kunt ook altijd een whatsappbericht sturen. Heb je vragen over de inhoud van de rol of de werkzaamheden? Bel dan naar 0226 - 34 15 25 en vraag naar Mart Kragten (coördinator).

INTERESSE

Zie jij jezelf al werken bij ons? Verras ons dan met jouw sollicitatie die je kunt sturen naar work@intal.nl

Deel vacature: