Vacature productiemedewerker

Vacature productiemedewerker

Productie medewerker

Verlang jij ook zo naar werkdagen die voorbij vliegen? Naar dagen met voldoende uitdagend werk en leuke collega’s? Binnen een bedrijf waar jouw mening op prijs wordt gesteld? Dan kijken wij uit naar jouw komst!

JOUW WERKDAG

Je wekker gaat en je staat op. Na je ontbijt stap je in de auto, het is nog lekker rustig op de weg! Om 07:15 uur parkeer je je auto op ons parkeerterrein en loop je de productiehal in; een nieuwe, uitdagende werkdag is gestart!

Om 07:30 uur verzamelen jij en je collega’s zich met een lekker kopje koffie voor de dagstart. Het is druk, er is dus werk genoeg. Vandaag is er bijvoorbeeld een order voor een groot wooncomplex in Amsterdam. De afdeling Voorbewerking zorgt ervoor dat alle aluminium profielen op maat worden gezaagd. Jij werkt op de afdeling Assemblage en zorgt er samen met je collega’ s voor dat deze aluminium profielen aan het einde van de dag zijn omgetoverd in prachtige, hoogwaardige aluminium raam- en deurkozijnen. Dat betekent dat je gaat lijmen, persen, rubberen, beslag inbouwen, glaszetten en alles doet wat nodig is om tot het eindproduct te komen. 

De dagen vliegen voorbij omdat je altijd met mooie projecten bezig bent. Loop je ergens tegen aan? Dan schrijf je het obstakel op. In het verbeteroverleg kijk je samen met je collega’s hoe jullie dit obstakel kunnen oplossen. Om 16:20 uur ruim je je werkplek op en zorg je dat alles gereed staat voor morgen. Op naar huis!

VAN ONS VOOR JOU

Jij kunt je helemaal vinden in onze manier van werken, dat past echt bij jou. Bij ons is veel mogelijk, dus heb het lef alle kansen te pakken!

Om het nog aantrekkelijker te maken:

 • je ontvangt van ons een goed startsalaris, afhankelijk van je werkervaring (vanaf: €2.400,00 per maand);
 • Je ontvangt (afhankelijk van de resultaten van Intal) een prestatiebonus en/of Intalistentoeslag bij goed functioneren;
 • wij vinden jouw privétijd waardevol, daarom krijg je van ons 40 verlofdagen op fulltime basis (27 vakantiedagen en 13 ADV dagen per jaar);
 • er is bij ons veel ruimte voor persoonlijke ontwikkeling. Neem het initiatief en ga op cursus of training;
 • je maakt deel uit van een enthousiast team met passie voor hun werk, een team dat lekker to the point is, maar ook van een lolletje houdt;
 • Je mag natuurlijk lekker ontspannen tijdens je pauze, maar je kunt ook meedoen aan felle tafeltennisbattles of een potje darts;
 • samen successen vieren doen wij graag, met borrels en 
 • leuke events.

JOUW IDEALE WERKWEEK

Wat is jouw ideale werkweek? Hoeveel uren ben jij per week beschikbaar? Het liefst zien wij dat Intalisten bij ons in productie fulltime werken, dus 40 uur per week. Maar als jij graag bij ons in de productie, vanaf 16 uur per week, wilt werken en dus niet fulltime beschikbaar bent, dan ben ook jij welkom. Ook als parttimer ben jij waardevol bij ons in het Intal productieteam!

JIJ

 • een technische opleiding hoef je niet te hebben, we vinden het wel belangrijk dat je het leuk vindt om met je handen te werken;
 • je toont initiatief en kunt goed samenwerken;
 • de Nederlandse taal beheers je prima. 100% perfect hoeft helemaal niet;
 • je hebt eigen vervoer naar de fabriek in Opmeer. Je woont op maximaal 30 kilometer reisafstand.

WAAROM JIJ BIJ INTAL WILT WERKEN

Intal is ontwikkelaar en producent van circulaire aluminium raam-, deur- en vliesgevelsystemen voor alle sectoren in de bouw. We ontwikkelen en produceren onze aluminium geveloplossingen zonder tussenschakels en zijn daarmee uniek in Nederland.

Wij durven anders te zijn en worden gelukkig van vooruitgang, vrijheid, innovatie en het openlijk delen van kennis en successen. Het maakt ons samen creatief ondernemend en doet ons kennisgrenzen verleggen.

Wij vinden het belangrijk dat onze Intalisten in verbinding staan met elkaar en met het bedrijf, daarom zijn alle processen volledig open en transparant. Onze bedrijfscultuur is gericht op continu verbeteren, ondernemerschap en persoonlijke ontwikkeling. Deze manier van werken noemen wij De Intal methode.

Ons doel bij Intal is het excelleren in producten en de dienstverlening richting onze klanten door de klantbehoefte altijd centraal te stellen.

SOLLICITATIEPROCEDURE

Om te beginnen maken we graag kennis met je onder het genot van een kopje koffie of thee. Zo kunnen we kennis met elkaar maken, Intal introduceren, de functie bespreken en heb jij de ruimte om jezelf te presenteren. Tijdens het sollicitatieproces houden we je tijdig op de hoogte van eventuele beslissingen die we nemen.

Heb je vragen over werken bij Intal of de sollicitatieprocedure, neem dan gerust contact op met Larissa Korse via 06 30 24 16 23. Je kunt ook altijd een whatsappbericht sturen. 

INTERESSE

Zie jij jezelf al werken bij ons? Verras ons dan met jouw sollicitatie die je kunt sturen naar work@intal.nl. Whatsapp je liever? Ook dat mag! We ontvangen je appje graag op bovenstaand telefoonnummer.

Deel vacature:

Krijg nog meer een gevoel bij Intal

Om jou een nog duidelijker beeld van Intal te geven, hebben wij deze video gemaakt. Zo krijg je nog meer een gevoel bij Intal. We nemen je mee door kantoor en onze fabriek. Natuurlijk komen er veel Intalisten in beeld. We laten je ook een aantal projecten zien die wij gerealiseerd hebben. Leuk om even te kijken.

Ik wil de video wel zien!