Vacature glaszetterexpert

Vacature glaszetterexpert

Glaszetterexpert

Bij Intal durven wij anders te zijn. Wij worden gelukkig van vooruitgang, vrijheid, innovatie en het openlijk delen van kennis en successen. Het maakt ons samen ondernemend en creativiteit laat ons kennisgrenzen verleggen. Is het voor jou zo helder als glas dat dit jouw baan is? Is jouw glas altijd halfvol in plaats van halfleeg? Solliciteer dan snel. Jij krijgt van ons een rol waarin je helemaal jezelf mag zijn en waarin jij je kunt ontwikkelen tot een pro glaszetter.

Wat wij doen

Wij ontwikkelen, produceren en leveren effectieve aluminium geveloplossingen. De laatste tijd produceren en leveren wij steeds meer kozijnen die al beglaasd worden bij ons in productie.

Een vak apart en daarom zijn wij op zoek naar een nieuwe collega die zich met volle kracht en enthousiasme inzet om onze glaszetter te worden. Je krijgt van ons een praktische opleiding op de werkvloer zodat jij je in no time kunt ontwikkelen. Je werkt zelfstandig in deze nieuw rol, maar als je hulp nodig hebt dan is er altijd wel iemand uit het productieteam die jou kan helpen.

Jouw rol binnen het Intal productieteam

Als glaszetter bij Intal voer je verschillende werkzaamheden uit. Denk aan het inzetten van glazen deuren en ramen, monteren, stellen en het inzetten van verschillende soorten enkele en dubbele beglazing. Je hoeft geen expert te zijn, wij leiden jou graag op.

Onze nieuwe Intalist:

  • heeft interesse in kozijnen en glas;
  • is een echte aanpakker, iemand met power;
  • kan goed zelfstandig werken, maar is ook echt onderdeel van het team;
  • is nauwkeurig, leergierig & enthousiast;
  • heeft eigen vervoer naar Opmeer waar wij gevestigd zijn. Je woont op maximaal 30 kilometer reisafstand.

Wat wij jou kunnen bieden

Jij kunt je helemaal vinden in onze manier van werken, dat past echt bij jou. Bij ons is veel mogelijk, dus heb het lef alle kansen te pakken! Om het nog aantrekkelijker te maken:

  • wij vinden jouw privétijd waardevol, daarom krijg je van ons 40 verlofdagen op fulltime basis (27 vakantiedagen en 13 ADV dagen per jaar).
  • er is bij ons veel ruimte voor persoonlijke ontwikkeling. Neem het initiatief en ga op cursus of training.
  • je maakt deel uit van een enthousiast team met passie voor hun werk, een team dat lekker to the point is, maar ook van een lolletje houdt.
  • je hebt recht op een jaarlijkse prestatiebonus;
  • samen successen vieren doen wij graag, met borrels en leuke events.

Ben jij de ideale glaszetter voor Intal? Wij laten ons graag verrassen door jouw sollicitatie die je kunt mailen naar work@intal.nl.