Vacature Calculator

Vacature Calculator

Calculator

Ben jij commercieel en nauwkeurig? Heb jij ervaring als calculator in de bouw? Of ben jij geïnteresseerd in de bouw en wil je leren calculeren? Dan ben jij misschien onze nieuwe collega! 

Bij Intal durven wij anders te zijn en worden wij gelukkig van vrijheid, innovatie en het delen van kennis en successen. Past dat perfect bij jou? Lees dan snel verder en solliciteer.

WAT GA JE DOEN? 

Als calculator/kostendeskundige ben je verantwoordelijk voor het opzetten van de calculatie en het samenstellen en uitbrengen van offertes voor projecten. Met jouw bouwkundige inzicht ben je in staat tekeningen te lezen en deze om te zetten naar de technische oplossingen die Intal biedt. Daarbij kom je met een volledig, realistisch en haalbaar voorstel voor de klant. Hoe complex het project ook is, jij ziet eventuele risico’s en kansen en weet de klant te adviseren.

Groei en ontwikkeling vinden we bij Intal belangrijk en daar besteden we veel tijd aan, dit maakt dat verbeteren onderdeel van je werk is. Dit doe je samen met je team waarin je de ruimte krijgt om mee te denken over de processen. Je herkent obstakels in het proces, maakt ze zichtbaar waarna je samen met het team initiatieven neemt om te gaan experimenteren. Natuurlijk vieren we daarna met elkaar de successen!

HET TEAM

Het team van calculatie bestaat uit 4 personen, die werken vanuit 2 locaties: Deurne en Opmeer. 3 van hen werken vanuit de vestiging in Opmeer en 1 vanuit Deurne. Je werkt daarnaast nauw samen met de collega’s vanuit sales en werkvoorbereiding.

VAN ONS, VOOR JOU

Jij kunt je helemaal vinden in onze manier van werken, dat past echt bij jou. Bij ons is veel mogelijk, dus heb het lef alle kansen te pakken! Om het nog aantrekkelijker te maken:

 • je ontvangt van ons een goed salaris en veel vrijheid om je werk zelf te kunnen inrichten;
 • je ontvangt (afhankelijk van de resultaten van Intal) een prestatiebonus en/of Intalistentoeslag bij goed functioneren;
 • wij vinden jouw privétijd waardevol, daarom hebben we flexibele werktijden, kun je hybride werken én krijg je van ons 40 verlofdagen op fulltime basis (27 vakantiedagen en 13 ADV dagen per jaar);
 • je gaat werken volgens De Intal Methode waarbij persoonlijk geluk centraal staat;
 • er is bij ons veel ruimte voor persoonlijke ontwikkeling. Neem het initiatief en ga op cursus of training;
 • je maakt deel uit van een enthousiast team met passie voor hun werk, een team dat lekker to the point is, maar ook van een lolletje houdt;
 • je werkt in een verrassend werkomgeving met stijlvolle inrichting en creatieve vibe;
 • je kunt in de pauze meedoen aan felle tafeltennisbattles en fanatieke voetgolf;
 • samen successen vieren doen wij graag, met borrels en leuke events.

JIJ

Wij werken LEAN; continu verbeteren is een onderdeel van ons dagelijks werk, dat verwachten wij ook van jou. Daarnaast:

 • ben je natuurlijk goed met cijfers en krijg je energie van het meewerken aan prachtige projecten;
 • ben je nauwkeurig, analytisch en weet je het overzicht te bewaren;
 • passen de woorden ondernemend, commercieel, kostenbewust en klantgericht helemaal bij jou;
 • heb je ervaring in de bouw en affiniteit met kozijnen, aluminium of glas.

Als junior calculator hoef je nog geen ervaring te hebben, maar wel enige affiniteit. Vind jij het leuk om te werken in de bouwwereld? Ben je commercieel ingesteld? En heb je ook nog een rekenknobbel? Wij kunnen je dan leren calculeren!

WIE WIJ ZIJN EN WAT WIJ DOEN

Intal is ontwikkelaar en producent van circulaire aluminium raam-, deur- en vliesgevelsystemen voor alle sectoren in de bouw. We ontwikkelen en produceren onze aluminium geveloplossingen zonder tussenschakels en zijn daarmee uniek in Nederland.

Wij durven anders te zijn en worden gelukkig van vooruitgang, vrijheid, innovatie en het openlijk delen van kennis en successen. Het maakt ons samen creatief ondernemend en doet ons kennisgrenzen verleggen.

Wij vinden het belangrijk dat onze Intalisten in verbinding staan met elkaar en met het bedrijf, daarom zijn alle processen volledig open en transparant. Onze bedrijfscultuur is gericht op continu verbeteren, ondernemerschap en persoonlijke ontwikkeling. Deze manier van werken noemen wij De Intal methode.

Ons doel bij Intal is het excelleren in producten en de dienstverlening richting onze klanten door de klantbehoefte altijd centraal te stellen.

SOLLICITATIEPROCEDURE

Om te beginnen maken we graag kennis met je onder het genot van een kopje koffie of thee. Zo kunnen we kennis met elkaar maken, Intal introduceren, de functie bespreken en heb jij de ruimte om jezelf te presenteren. Tijdens het sollicitatieproces (max. 2 gesprekken) houden we je tijdig op de hoogte van eventuele beslissingen die we nemen.

Heb je vragen over werken bij Intal of de sollicitatieprocedure, neem dan gerust contact op met Roxanne Wagemaker via 06 30 24 16 23. Je kunt ook altijd een whatsappbericht sturen. Heb je vragen over de inhoud van de rol of de werkzaamheden? Bel dan naar 0226 - 34 15 25 en vraag naar Eelco ten Hoeve (coördinator).

INTERESSE?

Ben jij onze nieuwe Intalist? Wij laten ons graag verrassen door jouw sollicitatie die je kunt mailen naar work@intal.nl.

 

Deel vacature:

Krijg nog meer een gevoel bij Intal

Om jou een nog duidelijker beeld van Intal te geven, hebben wij deze video gemaakt. Zo krijg je nog meer een gevoel bij Intal. We nemen je mee door kantoor en onze fabriek. Natuurlijk komen er veel Intalisten in beeld. We laten je ook een aantal projecten zien die wij gerealiseerd hebben. Leuk om even te kijken. 

Ik wil de video wel zien!