Vakantiekracht productie

Heb je (bijna) vakantie en kun je wel wat extra geld gebruiken nu de terrassen weer open zijn? Wil je graag naar dat ene concert, dat leuke festival of op die lang verwachte vakantie? En steek je graag je handen uit je mouwen? Kom dan bijverdienen bij Intal!

Wat ga je doen?

Jij bent deze vakantie de steun en toeverlaat van onze productiemedewerkers. Onze productiemedewerkers zijn verantwoordelijk voor het voorbewerken en assembleren van aluminium kozijnen. Hierbij komen verschillende werkzaamheden om de hoek kijken, zoals lijmen, persen, rubberen, beslag inbouwen en beglazen; alles wat nodig is om tot een kozijn te komen! Jij ondersteunt de productiemedewerkers waar nodig en zal dus worden ingezet op verschillende werkzaamheden. Je hoeft hiervoor geen ervaring in de productie te hebben.

Je dag vliegt voorbij omdat er altijd voldoende, uitdagend werk voor je is. Aan het einde van de dag ruim je je werkplek op en zorg je dat alles gereed staat voor de volgende dag. Op naar het terras!

Het team

De productie bestaat uit 50 productiemedewerkers, opgedeeld in 3 teams: voorbewerking, assemblage en logistiek. Elk team wordt aangestuurd door een teamleider.

Let op! In de weken 31 en 32 (2 tot en met 15 augustus) zijn wij gesloten. Deze 2 weken kun je dus genieten van jouw welverdiende vakantie en je eerste salaris van Intal! Vanaf week 33 ben je uiteraard weer van harte welkom. 

Van ons, voor jou

  • je ontvangt van ons een goed salaris, afhankelijk van je leeftijd (ca. € 11,- tot € 15,- per uur);
  • wij werken tussen 06:30 uur en 22:30 uur, daartussen mag jij je werktijden helemaal zelf indelen! 
  • het aantal te werken uren is flexibel, afhankelijk van hoeveel uur per week jij wil werken. We stemmen dit wekelijks met elkaar af;
  • je maakt deel uit van een enthousiast team met passie voor hun werk, een team dat lekker to the point is, maar ook van een lolletje houdt;
  • je kunt in de pauze meedoen aan felle tafeltennisbattles en fanatieke voetgolf; 
  • samen successen vieren doen wij graag, met borrels en leuke events.

Jij

  • bent minimaal 16 jaar;
  • woont in de omgeving van Opmeer, Heerhugowaard of Hoorn en kunt tenminste één van onze locaties bereiken met de fiets of auto (wij zijn gevestigd in Opmeer en Medemblik).

Wie wij zijn & wat we doen

Intal is ontwikkelaar en producent van circulaire aluminium raam-, deur- en vliesgevelsystemen voor alle sectoren in de bouw. We ontwikkelen en produceren onze aluminium geveloplossingen zonder tussenschakels en zijn daarmee uniek in Nederland.

Wij durven anders te zijn en worden gelukkig van vooruitgang, vrijheid, innovatie en het openlijk delen van kennis en successen. Het maakt ons samen creatief ondernemend en doet ons kennisgrenzen verleggen. Wij vinden het belangrijk dat onze Intalisten in verbinding staan met elkaar en met het bedrijf, daarom zijn alle processen volledig open en transparant.

Onze bedrijfscultuur is gericht op continu verbeteren, ondernemerschap en persoonlijke ontwikkeling. Deze manier van werken noemen wij De Intal Methode. Ons doel bij Intal is het excelleren in producten en de dienstverlening richting onze klanten door de klantbehoefte altijd centraal te stellen.

Sollicitatieprocedure

Zie jij jezelf al werken bij ons? Dan ontvangen we graag jouw CV en een korte motivatie waarom je bij ons wilt werken. Hoe je dit doet laten we geheel aan jou over! Je mag je motivatie opschrijven en naar ons mailen (work@intal.nl). Stuur je liever een videoboodschap via whatsapp (06 30 24 16 23)? Helemaal prima! Of misschien geef jij de voorkeur aan een combinatie hiervan? Wij vinden alles goed!

Zodra we je CV en motivatie hebben ontvangen, nemen we zo snel mogelijk contact met je op.