Vacature Uitvoerder / Projectleider

Vacature Uitvoerder / Projectleider

Uitvoerder/ projectleider

Voel jij je ook opperbest wanneer alles tot in de puntjes is geregeld? En om eerlijk te zijn, als ijzersterke planner en organisator is er toch niemand die onze montage in betere banen kan leiden dan jijzelf? Want zelfs vanaf afstand houd jij toezicht en weet je exact hoe het ervoor staat! Reageer snel en maak ons blij met jouw coördinatie skills!

WAT GA JE DOEN?

Dankzij jou lopen de montagewerkzaamheden van onze aluminium kozijnen op rolletjes. Als uitvoerder/ projectleider ben jij namelijk in de lead en zorg je voor een perfecte, logistieke planning. En uiteraard coördineer je de werkzaamheden (welke worden uitgevoerd door onze montagepartners) en houd je toezicht op een correcte uitvoering. Je bent betrokken bij het begin tot het einde van de montage en je biedt ondersteuning bij de uitvoering van onze projecten. Je bent daarbij in staat om zelfstandig besluiten te nemen rondom de kwaliteit van uitvoering en planning. Een belangrijke positie dus!

Je werkt nauw samen met onze andere projectleiders en uitvoerders van de aannemer op de grotere bouwprojecten. Je werkt voornamelijk vanaf de bouwlocatie, ongeveer 1 keer in de week zit je een dagdeel op kantoor in Opmeer of Deurne. Net waar jij het liefste bent. 

JOUW WERKZAAMHEDEN IN HET KORT

 • het zelfstandig begeleiden van toegewezen projecten;
  logistieke planning op de bouwplaats;
 • het deelnemen aan voortgangsoverleg en het bewaken van de uitvoeringsplanning;
 • borging en bewaking van kwaliteit, veiligheid, gezondheid en milieu in montagewerkzaamheden;
 • zorgen dat projecten door onze montagepartner worden opgeleverd aan de uitvoerder;
 • het bewaken van het budget (meerwerk/materieel)

HET TEAM

Je komt bij ons werken in de backoffice. Naast jou zijn er nog 6 projectleiders werkzaam binnen Intal, 3 daarvan werken in de buitendienst, de andere 3 in de binnendienst. Verder bestaat team backoffice uit inkoop en productieplanning.

VAN ONS, VOOR JOU

Jij kunt je helemaal vinden in onze manier van werken, dat past echt bij jou. Bij ons is veel mogelijk, dus heb het lef alle kansen te pakken! Om het nog aantrekkelijker te maken:

 • we kijken goed goed naar jouw profiel en ervarning en kunnen de rol dan zwaarder of minder zwaar inzetten;
 • natuurlijk zorgen we voor een goede beloning;
 • je hebt recht op een jaarlijkse prestatiebonus die afhankelijk is van de resultaten van Intal;
 • om je werk goed uit te kunne oefenen ontvang je een auto van de zaak, laptop, ipad en telefoon;
 • wij vinden jouw privétijd waardevol, daarom krijg je van ons 40 verlofdagen op fulltime basis (27 vakantiedagen en 13 ADV dagen per jaar);
 • je gaat werken volgens De Intal Methode waarbij persoonlijk geluk centraal staat;
 • er is bij ons veel ruimte voor persoonlijke ontwikkeling.
  Neem het initiatief en ga op cursus of training;
 • je maakt deel uit van een enthousiast team met passie voor hun werk, een team dat lekker to the point is, maar ook van een lolletje houdt;
 • je werkt in een verrassend werkomgeving met stijlvolle inrichting en creatieve vibe;
 • je kunt in de pauze meedoen aan felle tafeltennisbattles en fanatieke voetgolf;
 • samen successen vieren doen wij graag, met borrels en leuke events.

JIJ

Wij werken LEAN; continu verbeteren is een onderdeel van ons dagelijks werk, dat verwachten wij ook van jou. Daarnaast:

 • MBO-/HBO-werk- en denkniveau en bij voorkeur een afgeronde opleiding op het gebied van bouwkunde;
 • ben je woonachtig in de driehoek Den-Haag-Utrecht-Breda;
  heb je een nauwkeurige werkhouding en werk je resultaatgericht;
 • ben je een daadkrachtig persoon en denk je niet in problemen maar in oplossingen;
 • tot slot heb je de ambitie en de drive om te groeien.

WIE WIJ ZIJN & WAT WIJ DOEN

Intal is ontwikkelaar en producent van circulaire aluminium raam-, deur- en vliesgevelsystemen voor alle sectoren in de bouw. We ontwikkelen en produceren onze aluminium geveloplossingen zonder tussenschakels en zijn daarmee uniek in Nederland.

Wij durven anders te zijn en worden gelukkig van vooruitgang, vrijheid, innovatie en het openlijk delen van kennis en successen. Het maakt ons samen creatief ondernemend en doet ons kennisgrenzen verleggen.

Wij vinden het belangrijk dat onze Intalisten in verbinding staan met elkaar en met het bedrijf, daarom zijn alle processen volledig open en transparant. Onze bedrijfscultuur is gericht op continu verbeteren, ondernemerschap en persoonlijke ontwikkeling. Deze manier van werken noemen wij De Intal methode.

Ons doel bij Intal is het excelleren in producten en de dienstverlening richting onze klanten door de klantbehoefte altijd centraal te stellen.

SOLLICITATIEPROCEDURE

Om te beginnen maken we graag kennis met je onder het genot van een kopje koffie. Zo kunnen we kennis met elkaar maken, Intal introduceren, de functie bespreken en heb jij de ruimte om jezelf te presenteren. Tijdens het sollicitatieproces (max. 2 gesprekken) houden we je tijdig op de hoogte van eventuele beslissingen die we nemen.

Heb je vragen over werken bij Intal of de sollicitatieprocedure, neem dan gerust contact op met Larissa Korse via 0226 34 15 25.

Deel vacature:

Solliciteer direct

Let's do it!

Krijg nog meer een gevoel bij Intal

Om jou een nog duidelijker beeld van Intal te geven, hebben wij deze video gemaakt. Zo krijg je nog meer een gevoel bij Intal. We nemen je mee door kantoor en onze fabriek. Natuurlijk komen er veel Intalisten in beeld. We laten je ook een aantal projecten zien die wij gerealiseerd hebben. Leuk om even te kijken. 

Ik wil de video wel zien!