Vacature traineeship: Intal Kickstart

Vacature traineeship: Intal Kickstart

Traineeship: Intal Kickstart

Wil jij in een korte tijd veel leren over jezelf, ontdekken waar je kracht ligt en vanaf dag één jouw vaardigheden in de praktijk gebruiken? Dan hebben wij speciaal voor jou de Intal Kickstart! Geen standaard traineeship, maar een persoonlijke reis door Intal. Wij geven jou graag de kans op verschillende procesdelen mee te werken om erachter te komen wat het beste bij jou past en te ontdekken wat je echt wilt gaan doen.

JIJ

Je hoeft bij ons niet persé HBO bouwkunde of technische bedrijfskunde te hebben gedaan. Wij vinden vooral jouw persoonlijkheid belangrijker! Daarnaast:

  • sta je bekend om jouw drive, je stelt doelen voor jezelf en gaat daar helemaal voor;
  • sta je open voor feedback, durft vragen te stellen en toont hierin ook initiatief;
  • ben je een ambitieuze starter die snel wil groeien en hiervoor hard werkt;
  • verwachten we een technisch georiënteerde achtergrond en HBO werk- en denkniveau;
  • heb jij een bouwtechnische MBO opleiding gedaan met enkele jaren relevante ervaring in de (gevel)bouw? Dan is deze kickstart ook iets voor jou!

WIE WIJ ZIJN & WAT WIJ DOEN

Intal is ontwikkelaar en producent van circulaire aluminium raam-, deur- en vliesgevelsystemen voor alle sectoren in de bouw. We ontwikkelen en produceren onze aluminium geveloplossingen zonder tussenschakels en zijn daarmee uniek in Nederland.

Wij durven anders te zijn en worden gelukkig van vooruitgang, vrijheid, innovatie en het openlijk delen van kennis en successen. Het maakt ons samen creatief ondernemend en doet ons kennisgrenzen verleggen.

Wij vinden het belangrijk dat onze Intalisten in verbinding staan met elkaar en met het bedrijf, daarom zijn alle processen volledig open en transparant. Onze bedrijfscultuur is gericht op continu verbeteren, ondernemerschap en persoonlijke ontwikkeling. Deze manier van werken noemen wij De Intal methode.

Ons doel bij Intal is het excelleren in producten en de dienstverlening richting onze klanten door de klantbehoefte altijd centraal te stellen.

SOLLICITATIEPROCEDURE

Om te beginnen maken we graag kennis met je onder het genot van een kopje koffie of thee. Zo kunnen we kennis met elkaar maken, Intal introduceren, de kickstart bespreken en heb jij de ruimte om jezelf te presenteren. Tijdens het proces (max. 2 gesprekken) houden we je tijdig op de hoogte van eventuele beslissingen die we nemen.

Heb je vragen over werken bij Intal, het traineeship of de sollicitatieprocedure, neem dan gerust contact op met Larissa Korse via 0226 34 15 25.

INTERESSE?

Verras ons met jouw sollicitatie die je kunt sturen naar work@intal.nl.

Deel vacature:

KRIJG NOG MEER EEN GEVOEL BIJ INTAL

Om jou een nog duidelijker beeld van Intal te geven, hebben wij deze video gemaakt. Zo krijg je nog meer een gevoel bij Intal. We nemen je mee door kantoor en onze fabriek. Natuurlijk komen er veel Intalisten in beeld. We laten je ook een aantal projecten zien die wij gerealiseerd hebben. Leuk om even te kijken.

 

Ik wil de Intal film graag zien!