Vacature teamleider assemblage

Vacature teamleider assemblage

Teamleider assemblage

Weet jij je team op de juiste manier te coachen en motiveren? Ben jij in staat om kritisch naar processen te kijken? Zie je verbeterpunten en kansen en vind je het leuk om hier ook écht mee aan de slag te gaan? Zou je een LEAN graad willen behalen of je hier verder in willen ontwikkelen? Bij Intal krijg je deze mogelijkheid!

Wat ga je doen?

Als teamleider assemblage ben jij verantwoordelijk voor het efficiënt en effectief (LEAN) uitvoeren van de werkzaamheden van het procesdeel assemblage. Je geeft leiding aan een team van 25 productiemedewerkers. Jij weet als geen ander dit team te faciliteren, begeleiden, coachen en motiveren. Onder jouw aansturing worden de productiedoelstellingen behaald!

Daarnaast vind je het leuk om kritisch naar de processen te kijken. Je bent in staat om snel tot een analyse van verbeterpunten en kansen te komen en weet deze om te zetten naar heldere oplossingen. Dit is in lijn met onze bedrijfscultuur, welke gericht is op continu verbeteren, ondernemerschap en persoonlijke ontwikkeling (de Intal Methode).

Leuke extra: In 2022 gaat Intal verhuizen naar een nieuwe, grotere locatie in Schagen. Een mooie uitdaging ligt dus in het, samen met je collega’s, opnieuw opzetten en verder automatiseren van het proces.

Jouw dagelijkse werkzaamheden kun je onderverdelen in een aantal focusgebieden:

 • coachend leiderschap waarbij onze Intal Methode basis is. Jij traint en leidt de (nieuwe) teamleden op;
 • het zorgen voor een dagplanning, het verdelen van de werkzaamheden, het bewaken van leverdata en stellen van prioriteiten;
 • het bewaken van de productkwaliteit, de productiviteit en het nemen van passende maatregelen om de productiecapaciteit af te stemmen op de klantvraag;
 • verbetermogelijkheden signaleren, bespreken, delen en doorvoeren met jouw team;
 • het uitvoeren van administratieve en organisatorische werkzaamheden op het gebied van instroom, doorstroom, uitstroom en verzuim.

Het team

Het procesdeel assemblage bestaat uit 25 productiemedewerkers en 1 teamleider (dit ben jij!). Als teamleider werk je nauw samen met de productieleider en de teamleiders van de procesdelen Voorbewerking en Logistiek.

De productiemedewerkers werken in een 2-ploegendienst. Als teamleider draai je een dagdienst van ca. 07:30 uur tot 17:00 uur, zodat je op een werkdag al je medewerkers ziet. Uiteraard ben je bereid om, indien nodig, wat eerder aanwezig te zijn of langer door te werken.

Van ons, voor jou

Bij ons is veel mogelijk, dus heb het lef alle kansen te pakken! Om het nog aantrekkelijker te maken:

 • je ontvangt van ons een goed salaris, afhankelijk van je werkervaring (ca. € 2.400,- tot € 3.500,-)
 • je hebt recht op een jaarlijkse prestatiebonus die afhankelijk is van de resultaten van Intal;
 • wij vinden jouw privétijd waardevol, daarom krijg je van ons 40 verlofdagen op fulltime basis (27 vakantiedagen en 13 ADV dagen per jaar);
 • je gaat werken volgens De Intal Methode, waarbij persoonlijk geluk centraal staat;
 • er is bij ons veel ruimte voor persoonlijke ontwikkeling. Neem het initiatief en ga op cursus of training;
 • je maakt deel uit van een enthousiast team met passie voor hun werk, een team dat lekker to the point is, maar ook van een lolletje houdt;
 • je werkt in een verrassende werkomgeving met stijlvolle inrichting en creatieve vibe;
 • je kunt in de pauze meedoen aan felle tafeltennisbattles en fanatieke voetgolf;
 • samen successen vieren doen wij graag, met borrels en leuke events.

Jij

 • hebt ca. 5 jaar werkervaring en inspiratie opgedaan als teamleider;
 • hebt ervaring met het voeren van gesprekken, zoals evaluatie- en beoordelingsgesprekken;
 • bent fulltime beschikbaar (je draait geen ploegendiensten);
 • beschikt over een LEAN Belt of wilt deze graag via ons behalen;
 • kunt je helemaal vinden in onze manier van werken (de Intal Methode).

Wie wij zijn & wat wij doen

Intal is ontwikkelaar en producent van circulaire aluminium raam-, deur- en vliesgevelsystemen voor alle sectoren in de bouw. We ontwikkelen en produceren onze aluminium geveloplossingen zonder tussenschakels en zijn daarmee uniek in Nederland.

Wij durven anders te zijn en worden gelukkig van vooruitgang, vrijheid, innovatie en het openlijk delen van kennis en successen. Het maakt ons samen creatief ondernemend en doet ons kennisgrenzen verleggen.

Wij vinden het belangrijk dat onze Intalisten in verbinding staan met elkaar en met het bedrijf, daarom zijn alle processen volledig open en transparant. Onze bedrijfscultuur is gericht op continu verbeteren, ondernemerschap en persoonlijke ontwikkeling. Deze manier van werken noemen wij De Intal methode.

Ons doel bij Intal is het excelleren in producten en de dienstverlening richting onze klanten door de klantbehoefte altijd centraal te stellen.

Sollicitatieprocedure

Om te beginnen maken we graag kennis met je onder het genot van een kopje koffie of thee. Zo kunnen we kennis met elkaar maken, Intal introduceren, de functie bespreken en heb jij de ruimte om jezelf te presenteren. Tijdens het sollicitatieproces houden we je tijdig op de hoogte van eventuele beslissingen die we nemen.

Heb je nog vragen over de rol, neem dan gerust contact op met onze recruiter Tanja Schaap op 06 30 24 16 23.

Interesse?

Zie jij jezelf al werken bij ons? Verras ons dan met jouw sollicitatie die je kunt sturen naar work@intal.nl