Vacature project engineer

Vacature project engineer

Project Engineer

Heb jij een (bouw)technische achtergrond en ben je op zoek naar een veelzijdige engineersrol bij één van de snelst groeiende en dynamische organisaties in Noord-Holland? Sluit je dan bij team Intal aan! 

WAT GA JE DOEN?

Als project engineer coördineer je de verschillende projecten tot een project gereed is voor productie. In deze rol ben je verantwoordelijk voor het opzetten van de calculatie en het samenstellen en uitbrengen van offertes voor projecten. Met jouw bouwkundige inzicht ben je in staat tekeningen te lezen en om te zetten naar de behoefte en gevraagde technische oplossingen die Intal biedt. Heb je hier nog geen ervaring mee, dan kunnen wij jou dit leren! 

Wat je nog meer doet:

 • als jouw offerte opdracht wordt, weet jij technisch afstemming te bereiken met de projectleiding van de klant
 • je stelt de productie- en montagetekeningen samen, zorgt voor vastlegging van productinformatie en voor verspreiding daarvan aan montageleiding en productieafdelingen 
 • verder maak en bewaak je planningen
 • continu verbeteren is onderdeel van je dagelijks werk. Je herkent de obstakels en maakt ze zichtbaar waarna je initiatieven neemt om te gaan experimenteren

Team Engineering bestaat uit 8 enthousiaste (young) professionals met verschillende nationaliteiten. Kortom; een afwisselende en veelzijdige rol in een dynamisch team! 

VAN ONS, VOOR JOU

Intal is een ambitieuze en snelgroeiende organisatie, waar veel mogelijk is. Toon lef en neem het initiatief. Voor deze rol kun je rekenen op het volgende:

 • je ontvangt van ons een goed salaris (€2.500,- - €4.000,-), afhankelijk van wat je meebrengt aan expertise en persoonlijke kwaliteiten
 • wij vinden jouw privétijd waardevol, daarom krijg je van ons 40 verlofdagen op fulltime basis (27 vakantiedagen en 13 ADV dagen per jaar)
 • je gaat werken volgens De Intal Methode, waarbij vrijheid en eigen verantwoordelijkheid centraal staan
 • er is bij ons veel ruimte voor persoonlijke ontwikkeling. Neem het initiatief en ga op cursus of training
 • je maakt deel uit van een enthousiast team met passie voor hun werk, een team dat lekker to the point is, maar ook van een lolletje houdt
 • je werkt in een verrassende werkomgeving met stijlvolle inrichting en creatieve vibe
 • je kunt in de pauze lekker wandelen, gezellig bijkletsen of meedoen aan een fanatiek potje jeu des boules of darts
 • samen successen vieren doen wij graag, met borrels en leuke events

WAT NEEM JE MEE?

 • HBO werk- en denkniveau
 • je kunt technische tekeningen lezen
 • jouw waarden in je (werkende) leven komen voor een groot deel overeen met die van de collega’s binnen Intal en je kunt je helemaal vinden in onze manier van werken (De Intal Methode)!
 • een aantal persoonlijke talenten die voor deze rol van belang zijn, onder andere  aandacht voor details, zorgvuldigheid in werken, communicatieve vaardigheid, ondernemerschap en openheid voor verandering en verbetering
 • heb jij een opleiding in (of ervaring met) techniek en(gevel) bouw? Dat is een duidelijke pré!

WHY HOW WHAT

Wij durven anders te zijn en worden gelukkig van vooruitgang, vrijheid, innovatie en het openlijk delen van kennis en successen. Het maakt ons samen creatief ondernemend en doet ons kennisgrenzen verleggen.

Wij vinden het belangrijk dat onze Intalisten in verbinding staan met elkaar en met het bedrijf, daarom zijn alle processen volledig open en transparant. Onze bedrijfscultuur is gericht op continu verbeteren, ondernemerschap en persoonlijke ontwikkeling. Deze manier van werken noemen wij De Intal methode.

Intal is ontwikkelaar en producent van circulaire aluminium raam-, deur- en vliesgevelsystemen voor alle sectoren in de bouw. We ontwikkelen en produceren onze aluminium geveloplossingen zonder tussenschakels en zijn daarmee uniek in Nederland. Ons doel bij Intal is het excelleren in producten en de dienstverlening richting onze klanten door de klantbehoefte altijd centraal te stellen.

SOLLICITEREN

Heb je nog vragen over de rol of over het werken bij Intal? Neem dan contact op met één van onze collega’s van People & Culture, via 0226-341525 of via join@intal.nl

Om te beginnen nodigen we je graag uit voor een kop koffie in Opmeer. Zo kunnen we kennis met elkaar maken, Intal introduceren en de rol bespreken. Een online (In)talentenscan en een kort meeloopmoment maken deel uit van de sollicitatieprocedure. Tijdens het sollicitatieproces (max. 2 gesprekken) houden we je tijdig op de hoogte van eventuele beslissingen die we nemen.

 

Deel vacature: