Vacature productiemedewerker profielisolatie

Vacature productiemedewerker profielisolatie

Productie medewerker

Heb jij technisch inzicht, ben je positief, gemotiveerd en hou je van aanpakken? Maak je graag deel uit van een dynamisch team dat samen voorziet in aluminium profielisolatie? Dan maken wij graag kennis met jou en word jij misschien wel onze nieuwe  productiemedewerker bij onze vestiging in Medemblik.

Wat doen wij bij op onze locatie in Medemblik?

Wij voorzien in aluminium profielisolatie voor een breed scala aan klanten. Maar dat is niet alles! Wij zorgen ook voor een inspirerende werkplek. Dat doen we door geluk en persoonlijke ontwikkeling centraal te stellen en daarmee zetten wij onze collega’s in hun kracht.

Jouw werkdag

Zodra jij de productiehal binnenloopt begint jouw dag. Met een lekker kopje koffie begin je samen met jouw team aan de dagstart. De planning, prioriteiten en bijzonderheden voor de dag worden dan besproken. Hierna ga je aan het werk.

Samen met jouw team lever jij elke dag kwaliteitsproducten. Jouw focus komt te liggen op het gietisoleren van onze profielen. Jij gaat werken met onze machine voor gietisolatie.Je hoeft nog geen ervaring te hebben, wij kunnen dit jou leren!

Jij wordt onze gietisolatiespecialist en je bent samen met je team verantwoordelijk voor het isoleren van aluminium profielen. Door het mixen van twee componenten en dit te gieten in de speciale steeg van het profiel ontstaat een isolerende kern. Door vervolgens de onderzijde van de steeg weg te zagen worden de binnen- en buitenzijde van elkaar gescheiden en is het profiel thermisch onderbroken en geïsoleerd! Jij bent verantwoordelijk voor het bedienen van de machine en het regelen van diverse randzaken. Meer informatie over gietisolatie vind je hier.

Heb jij de ambitie, dan geven wij jou de kans!

Wie is voor ons de beste kandidaat?

 • je hebt uiteraard technische vakkennis;
 • je kunt goed samenwerken, toont initiatief en kunt je eigen plan trekken;
 • de Nederlandse taal beheers je prima. 100% perfect hoeft helemaal niet;
 • je bent een echte aanpakker en durft kritisch te zijn;
 • je hebt oog voor details en kunt nauwkeurig werken;
 • je hebt eigen vervoer naar de fabriek in Medemblik. Je woont op maximaal 30 kilometer reisafstand.

Wat wij jou bieden

Jij kunt je helemaal vinden in onze manier van werken, dat past echt bij jou. Bij ons is veel mogelijk, dus heb het lef alle kansen te pakken! Om het nog aantrekkelijker te maken:

 • wij vinden jouw privétijd waardevol, daarom krijg je van ons 40 verlofdagen op fulltime basis (27 vakantiedagen en 13 ADV dagen per jaar);
 • er is bij ons veel ruimte voor persoonlijke ontwikkeling. Neem het initiatief en ga op cursus of training;
 • je maakt deel uit van een enthousiast team met passie voor hun werk, een team dat lekker to the point is, maar ook van een lolletje houdt;
 • je hebt recht op een jaarlijkse prestatiebonus;
 • samen successen vieren doen wij graag, met borrels en leuke events.

Ben jij onze nieuwe collega? Wij laten ons graag verrassen door jouw sollicitatie die je kunt sturen naar work@intal.nl.