Vacature productiemedewerker/ glaszetter

Vacature productiemedewerker/ glaszetter

Productie medewerker/ glaszetter

Ben jij nét even anders dan de rest? Vind jij het leuk om je te specialiseren en een vak te leren? Krijg jij graag veel zelfstandigheid en verantwoordelijkheid? Reageer dan snel en word onze specialist in het zetten van glas!

Wat ga je doen?

Als glaszetter bij Intal ben je verantwoordelijk voor het beglazen van onze aluminium kozijnen. Dit klinkt makkelijk, maar dat is het zeker niet! Je start jouw dag met het doornemen van de orders. Een nauwkeurig werkje, want elke order is weer anders. Zo krijg je te maken met raam- en deurkozijnen in verschillende maten, meerdere soorten enkel- en dubbel glas in verschillende diktes en een variatie aan afdichtrubbers. Aan jou de taak om het juiste kozijn van het juiste glas te voorzien, het glas op de goede manier uit te vullen en af te dichten met een passend afdichtrubber.

Je krijgt veel vrijheid van ons; je plant je werk zelfstandig in en bepaald zelf welke volgorde van werken het meest efficiënt is. Bij het uitvoerende werk word je ondersteund door een collega uit de productie. Jij houdt echter de leiding over het proces.

Glaszetten is een vak apart. Om je te ontwikkelen tot specialist bieden we jou een mooie opleiding aan, welke bestaat uit een training bij onze glasleverancier en begeleiding on-the-job door een ervaren collega. Heb je al ervaring met het zetten van glas? Dan is dat mooi meegenomen!

Het team

Je komt te werken in onze productiehal binnen het team assemblage, waar naast jou 25 productiemedewerkers werken. Jij bent als enige specialist in het zetten van glas.

Van ons, voor jou

Jij kunt je helemaal vinden in onze manier van werken, dat past echt bij jou. Bij ons is veel mogelijk, dus heb het lef alle kansen te pakken! Om het nog aantrekkelijker te maken:

 • je ontvangt van ons een goed salaris, afhankelijk van je werkervaring (ca.  €2.125,00 - €2.400,00 per maand).
 • je hebt recht op een jaarlijkse prestatiebonus;
 • wij vinden jouw privétijd waardevol, daarom krijg je van ons 40 verlofdagen op fulltime basis (27 vakantiedagen en 13 ADV dagen per jaar).
 • er is bij ons veel ruimte voor persoonlijke ontwikkeling. Neem het initiatief en ga op cursus of training.
 • je maakt deel uit van een enthousiast team met passie voor hun werk, een team dat lekker to the point is, maar ook van een lolletje houdt.
 • je kunt in de pauze meedoen aan felle tafeltennisbattles en fanatieke voetgolf samen successen vieren doen wij graag, met borrels en leuke events.

Wat vragen we van jou?

 • je hebt interesse in kozijnen en glas.
 • je vindt het een uitdaging om je te ontwikkelen tot vakspecialist.
 • je kunt goed zelfstandig werken, maar bent ook graag onderdeel van een team.
 • je bent nauwkeurig, leergierig & enthousiast;
 • je beschikt over eigen vervoer naar Opmeer. Je woont op maximaal 30 kilometer reisafstand.

Waarom jij bij Intal wilt werken!

Intal is ontwikkelaar en producent van circulaire aluminium raam-, deur- en vliesgevelsystemen voor alle sectoren in de bouw. We ontwikkelen en produceren onze aluminium geveloplossingen zonder tussenschakels en zijn daarmee uniek in Nederland.

Wij durven anders te zijn en worden gelukkig van vooruitgang, vrijheid, innovatie en het openlijk delen van kennis en successen. Het maakt ons samen creatief ondernemend en doet ons kennisgrenzen verleggen.

Wij vinden het belangrijk dat onze Intalisten in verbinding staan met elkaar en met het bedrijf, daarom zijn alle processen volledig open en transparant. Onze bedrijfscultuur is gericht op continu verbeteren, ondernemerschap en persoonlijke ontwikkeling. Deze manier van werken noemen wij De Intal methode.

Ons doel bij Intal is het excelleren in producten en de dienstverlening richting onze klanten door de klantbehoefte altijd centraal te stellen.

Sollicitatieprocedure

Om te beginnen maken we graag kennis met je onder het genot van een kopje koffie of thee. Zo kunnen we kennis met elkaar maken, Intal introduceren, de functie bespreken en heb jij de ruimte om jezelf te presenteren. Tijdens het sollicitatieproces houden we je tijdig op de hoogte van eventuele beslissingen die we nemen.

Heb je vragen over werken bij Intal of de sollicitatieprocedure, neem dan gerust contact op met Larissa Korse via 06 30 24 16 23. Je kunt ook altijd een whatsappbericht sturen.

Interesse?

Zie jij jezelf al werken bij ons? Verras ons dan met jouw sollicitatie die je kunt sturen naar work@intal.nl

Deel vacature: