Vacature manager operations (productieleider)

Vacature manager operations (productieleider)

Manager operations (productieleider)

Vind jij, net als wij, het werkgeluk van mensen belangrijk? Geloof jij in vertrouwen, vrijheid en openheid en handel jij hier als leidinggevende ook naar? Hou je ervan om niet standaard de veilige weg te kiezen als het om verbeteren gaat? Dan ben jij de manager operations/ productieleider die wij zoeken!

Wat ga je doen?

Als productieleider ben je verantwoordelijk voor het efficiënt en effectief uitvoeren van de werkzaamheden van het procesdeel productie. Daarbij zijn tijd, kwaliteit, kwantiteit, veiligheid en werkgeluk belangrijke factoren om te kunnen excelleren in onze dienstverlening richting onze klanten. Dit doe je door het faciliteren, begeleiden, coachen en corrigeren van teamleden en het begeleiden van verbetertrajecten in werkzaamheden en processen.

Jouw belangrijkste focusgebieden zijn:

 • het overzien van het productieproces en realiseren van onze productiedoestellingen;
 • het aansturen van meerdere multidisciplinaire teams en het bewaken;
 • het, samen met je teams, verbeteren van processen en werkwijzen, met als doel de teams volledig zelfstandig te laten opereren;
 • coachend leiderschap waarbij onze Intal Methode basis is. Jij traint en leidt nieuwe teamleden op.

Wat is belangrijk in deze rol?

In deze rol is het een must dat je beschikt over een helikopterview en dat je stressbestendig bent. Verder ben je gedreven, besluitvaardig en communicatief/sociaal vaardig. Je bent uitstekend in staat het productieteam individueel te coachen en te motiveren.

Uiteraard heb je een talent voor het coördineren van operationele activiteiten, maar ook een aangeboren nieuwsgierigheid en de drang om het verschil te maken en resultaten te boeken. Voor deze rol zoeken wij een echte people manager. Een manager die structuur kan ontwikkelen en handvatten kan bieden aan de collega's en goed kan omgaan met weerstand. Die een rots in de branding is als het even tegen zit en het zijn teamleden ook laat weten als het werk lekker gaat.

Je bent graag aanwezig op de werkvloer als inspirator/motivator. Je waardeert de mensen om hun ervaring en kennis, stimuleert hen in hun persoonlijke ontwikkeling en helpt ze daarmee een volgende stap te maken.

Het team

De productie bestaat uit 50 Intalisten, opgedeeld in 3 teams: voorbewerking, assemblage en logistiek. Ieder team heeft een teamleider die jij begeleidt. Je rapporteert aan de manager realisatie. Daarnaast sta je in deze rol veel in contact met de andere procesdelen binnen Intal zoals werkvoorbereiding, inkoop, montage en projectleiding.

Leuk om te weten! In 2022 gaat Intal verhuizen naar een nieuwe, grotere locatie in Schagen. Een mooie uitdaging ligt dus in het, samen met je collega’s, opnieuw opzetten en verder automatiseren van het proces.

Van ons voor jou

Bij ons is veel mogelijk, dus heb het lef alle kansen te pakken! Om het nog aantrekkelijker te maken:

 • je ontvangt van ons een goed salaris, afhankelijk van je werkervaring (ca. € 3.000,- tot € 5.500,-;
 • je hebt recht op een jaarlijkse prestatiebonus die afhankelijk is van de resultaten van Intal;
 • wij vinden jouw privétijd waardevol, daarom krijg je van ons 40 verlofdagen op fulltime basis (27 vakantiedagen en 13 ADV dagen per jaar);
 • je gaat werken volgens De Intal Methode, waarbij persoonlijk geluk centraal staat;
 • er is bij ons veel ruimte voor persoonlijke ontwikkeling. Neem het initiatief en ga op cursus of training;
 • je maakt deel uit van een enthousiast team met passie voor hun werk, een team dat lekker to the point is, maar ook van een lolletje houdt;
 • je werkt in een verrassende werkomgeving met stijlvolle inrichting en creatieve vibe;
 • je kunt in de pauze meedoen aan felle tafeltennisbattles en fanatieke voetgolf; samen successen vieren doen wij graag, met borrels en leuke events.

Jij

 • hebt een HBO/WO opleiding (technische bedrijfskunde, productietechniek, werktuigbouwkunde of vergelijkbaar) dan wel functioneert op dit niveau;
 • hebt +/- 5 jaar ervaring en inspiratie opgedaan als productieleider en is goed bekend met belangrijke manufacturing principes (quality, lean, logistics, supply chain, NPI);
 • bent ambitieus en resultaatgericht;
 • bent fulltime beschikbaar.

Wie wij zijn & wat wij doen

Intal is ontwikkelaar en producent van circulaire aluminium raam-, deur- en vliesgevelsystemen voor alle sectoren in de bouw. We ontwikkelen en produceren onze aluminium geveloplossingen zonder tussenschakels en zijn daarmee uniek in Nederland.

Wij durven anders te zijn en worden gelukkig van vooruitgang, vrijheid, innovatie en het openlijk delen van kennis en successen. Het maakt ons samen creatief ondernemend en doet ons kennisgrenzen verleggen. Wij vinden het belangrijk dat onze Intalisten in verbinding staan met elkaar en met het bedrijf, daarom zijn alle processen volledig open en transparant.

Onze bedrijfscultuur is gericht op continu verbeteren, ondernemerschap en persoonlijke ontwikkeling. Deze manier van werken noemen wij De Intal methode. Ons doel bij Intal is het excelleren in producten en de dienstverlening richting onze klanten door de klantbehoefte altijd centraal te stellen.

Sollicitatieprocedure

Om te beginnen maken we graag kennis met je onder het genot van een kopje koffie of thee. Zo kunnen we kennis met elkaar maken, Intal introduceren, de functie bespreken en heb jij de ruimte om jezelf te presenteren. Tijdens het sollicitatieproces houden we je tijdig op de hoogte van eventuele beslissingen die we nemen.

Heb je nog vragen over de rol, neem dan gerust contact op met onze recruiter Tanja Schaap op 06 30 24 16 23.

Zie jij jezelf al werken bij ons? Verras ons dan met jouw sollicitatie die je kunt sturen naar work@intal.nl