Vacature logistiek medewerker

Vacature logistiek medewerker

Logistiek medewerker

Heb jij ervaring binnen logistiek, ben je positief en gemotiveerd? Maak je graag deel uit van een klein team en ben je op zoek naar een uitdagende en afwisselende rol? Dan maken wij graag kennis met jou en word jij misschien wel onze nieuwe Intalist.

Wat doen wij bij Intal?

Wij ontwikkelen en produceren aluminium kozijnen en vliesgevels. Maar dat is niet alles. Wij zorgen ook voor een inspirerende werkplek. Dat doen we door geluk en persoonlijke ontwikkeling centraal te stellen en daarmee zetten wij onze Intalisten in hun kracht.

Wij zijn op zoek naar nieuwe collega’s voor het procesdeel logistiek. Samen met jouw team ben jij verantwoordelijk voor de inkomende en uitgaande goederen. Ook ben je samen met jouw team bezig met het continu verbeteren van alles wat je doet zodat wij elke dag nog beter worden!

Jouw werkdag

Zodra jij de productiehal binnenloopt begint jouw dag. Jouw team bestaat uit 6 personen en een teamleider. Jouw werkdag ziet er elke dag anders uit. Met een lekker kopje koffie verzamelen jullie voor de dagstart. De planning, prioriteiten en bijzonderheden voor de dag worden dan besproken. Hierna ga je aan het werk.

Je start vandaag met het ontvangen, controleren en inboeken van de inkomende goederen. Ondertussen zorg je, samen met je naaste collega, ervoor dat het voorbewerkings- en assemblageproces tijdig bevoorraad zijn zodat zij niet stil komen te vallen. Loop je ergens tegen aan? Schrijf dan het obstakel op! In het verbeteroverleg gaan we kijken hoe we dit obstakel kunnen oplossen. Richting het einde van de dag help je jouw collega bij het verzendklaar maken en laden van de kozijnen. Aan het einde van de dag ruim je je werkplek op en zorg je dat alles gereed staat voor de volgende dag. Op naar huis!

Wie is voor ons de beste kandidaat?

 • je hebt uiteraard technische vakkennis;
 • je kunt goed samenwerken, toont initiatief en kunt je eigen plan trekken;
 • de Nederlandse taal beheers je prima. 100% perfect hoeft helemaal niet;
 • je bent een echte aanpakker en durft kritisch te zijn;
 • je hebt oog voor details en kunt nauwkeurig werken;
 • je hebt eigen vervoer naar de fabriek in Opmeer. Je woont op maximaal 30 kilometer reisafstand.

Wat wij jou bieden

Jij kunt je helemaal vinden in onze manier van werken, dat past echt bij jou. Bij ons is veel mogelijk, dus heb het lef alle kansen te pakken! Om het nog aantrekkelijker te maken:

 • je ontvangt van ons een goed salaris, afhankelijk van je werkervaring (ca. € 2.125 - € 2.400,-)
 • wij vinden jouw privétijd waardevol, daarom krijg je van ons 40 verlofdagen op fulltime basis (27 vakantiedagen en 13 ADV dagen per jaar);
 • er is bij ons veel ruimte voor persoonlijke ontwikkeling. Neem het initiatief en ga op cursus of training;
 • je maakt deel uit van een enthousiast team met passie voor hun werk, een team dat lekker to the point is, maar ook van een lolletje houdt;
 • je ontvangt een jaarlijkse prestatiebonus die afhankelijk is van de resultaten van Intal én een maandelijkse Intalistentoeslag die je kunt verdienen door jouw functioneren en gedrag;
 • samen successen vieren doen wij graag, met borrels en leuke events.

Waarom jij bij Intal wilt werken!

Intal is ontwikkelaar en producent van circulaire aluminium raam-, deur- en vliesgevelsystemen voor alle sectoren in de bouw. We ontwikkelen en produceren onze aluminium geveloplossingen zonder tussenschakels en zijn daarmee uniek in Nederland.

Wij durven anders te zijn en worden gelukkig van vooruitgang, vrijheid, innovatie en het openlijk delen van kennis en successen. Het maakt ons samen creatief ondernemend en doet ons kennisgrenzen verleggen.

Wij vinden het belangrijk dat onze Intalisten in verbinding staan met elkaar en met het bedrijf, daarom zijn alle processen volledig open en transparant. Onze bedrijfscultuur is gericht op continu verbeteren, ondernemerschap en persoonlijke ontwikkeling. Deze manier van werken noemen wij De Intal methode.

Ons doel bij Intal is het excelleren in producten en de dienstverlening richting onze klanten door de klantbehoefte altijd centraal te stellen.

Sollicitatieprocedure

Om te beginnen maken we graag kennis met je onder het genot van een kopje koffie of thee. Zo kunnen we kennis met elkaar maken, Intal introduceren, de functie bespreken en heb jij de ruimte om jezelf te presenteren. Tijdens het sollicitatieproces houden we je tijdig op de hoogte van eventuele beslissingen die we nemen.

Heb je nog vragen over de rol, neem dan gerust contact op met onze recruiter Tanja Schaap op 06 30 24 16 23.

Interesse?

Zie jij jezelf al werken bij ons? Verras ons dan met jouw sollicitatie die je kunt sturen naar work@intal.nl.

 

Deel vacature: