Vacature logistiek medewerker

Vacature logistiek medewerker

Logistiek medewerker

Heb jij ervaring binnen logistiek, ben je positief en gemotiveerd? Maak je graag deel uit van een klein team en ben je op zoek naar een uitdagende en afwisselende rol? Dan maken wij graag kennis met jou en word jij misschien wel onze nieuwe Intalist.

WAT GA JE DOEN?

Nadat je ’s ochtends je auto of fiets hebt geparkeerd (helaas zijn wij niet goed bereikbaar met het ov), ga je eerst naar de kantine om een lekker kopje koffie of thee te halen. Je praat en grapt wat met je collega’s en loopt daarna samen naar het dagstartbord. Hier neem je samen de planning voor die dag door. De planning, prioriteiten en bijzonderheden voor de dag worden dan besproken. Hierna ga je aan het werk.

Samen met je collega’s ben je verantwoordelijk voor verschillende werkzaamheden. Gedurende de dag melden er telkens leveranciers. Je start vandaag met het ontvangen, controleren en inboeken van de inkomende goederen.

Ondertussen zorg je, samen met je naaste collega, ervoor dat het voorbewerkings- en assemblageproces tijdig bevoorraad zijn zodat zij niet stil komen te vallen. Richting het einde van de dag help je jouw collega bij het verzendklaar maken en laden van de kozijnen. Je zorgt ervoor dat de kozijnen goed worden afgebonden zodat ze schadevrij op de bouw arriveren. Met de heftruck laadt je de vrachtwagen die klaar staat en de kozijnen gaan op transport. Aan het einde van de dag ruim je je werkplek op en zorg je dat alles gereed staat voor de volgende dag. Op naar huis!

WIE IS VOOR ONS DE BESTE KANDIDAAT?

  • je hebt minimaal 3 jaar ervaring in een logistiek functie;
  • je kunt goed samenwerken, toont initiatief en kunt je eigen plan trekken;
  • de Nederlandse taal beheers je prima. 100% perfect hoeft helemaal niet;
  • je hebt oog voor details en kunt nauwkeurig werken.

WAT WIJ JOU BIEDEN

Jij kunt je helemaal vinden in onze manier van werken, dat past echt bij jou. Bij ons is veel mogelijk, dus heb het lef alle kansen te pakken! Om het nog aantrekkelijker te maken:

  • je ontvangt van ons een goed salaris, afhankelijk van je werkervaring (ca. € 2.300 - € 2.600,-)
  • wij vinden jouw privétijd waardevol, daarom krijg je van ons 40 verlofdagen op fulltime basis (27 vakantiedagen en 13 ADV dagen per jaar);
  • er is bij ons veel ruimte voor persoonlijke ontwikkeling. Neem het initiatief en ga op cursus of training;
  • je maakt deel uit van een enthousiast team met passie voor hun werk, een team dat lekker to the point is, maar ook van een lolletje houdt;
  • je krijgt een jaarlijkse prestatiebonus die afhankelijk is van de resultaten van Intal én een maandelijkse Intalistentoeslag die je kunt verdienen door jouw functioneren en gedrag;
  • samen successen vieren doen wij graag, met borrels en leuke events.

WAAROM JIJ BIJ INTAL WILT WERKEN!

Intal is ontwikkelaar en producent van circulaire aluminium raam-, deur- en vliesgevelsystemen voor alle sectoren in de bouw. We ontwikkelen en produceren onze aluminium geveloplossingen zonder tussenschakels en zijn daarmee uniek in Nederland.

Wij durven anders te zijn en worden gelukkig van vooruitgang, vrijheid, innovatie en het openlijk delen van kennis en successen. Het maakt ons samen creatief ondernemend en doet ons kennisgrenzen verleggen.

Wij vinden het belangrijk dat onze Intalisten in verbinding staan met elkaar en met het bedrijf, daarom zijn alle processen volledig open en transparant. Onze bedrijfscultuur is gericht op continu verbeteren, ondernemerschap en persoonlijke ontwikkeling. Deze manier van werken noemen wij De Intal Methode.

Ons doel bij Intal is het excelleren in producten en de dienstverlening richting onze klanten door de klantbehoefte altijd centraal te stellen.

SOLLICITATIEPROCEDURE

Om te beginnen maken we graag kennis met je onder het genot van een kopje koffie of thee. Zo kunnen we kennis met elkaar maken, Intal introduceren, de functie bespreken en heb jij de ruimte om jezelf te presenteren. Tijdens het sollicitatieproces houden we je tijdig op de hoogte van eventuele beslissingen die we nemen.

Heb je vragen over werken bij Intal of de sollicitatieprocedure, neem dan gerust contact op met Larissa Korse via 06 30 24 16 23. Je kunt ook altijd een whatsappbericht sturen

INTERESSE

Zie jij jezelf al werken bij ons? Verras ons dan met jouw sollicitatie die je kunt sturen naar work@intal.nl. Whatsapp je liever? Ook dat mag! We ontvangen je appje graag op bovenstaand telefoonnummer.

Deel vacature: