Vacature collega commerciële binnendienst

Vacature collega commerciële binnendienst

Collega commerciële binnendienst

Ben jij op zoek naar een uitdagende inside sales rol bij één van de snelst groeiende en meest dynamische organisaties in Noord-Holland? Kun jij commercieel inzicht combineren met een stevige administratieve basis én heb jij affiniteit met het verbeteren van processen? Sluit je dan bij ons aan!

WAT GA JE DOEN?

COMMERCIEEL

Samen met onze accountmanagers ben jij onder andere verantwoordelijk voor het vergroten van de klantportefeuille en het  binnenhalen van projecten. Regelmatig zoeken jullie elkaar op om te brainstormen over commerciële kansen en nóg betere manieren om leads te genereren. Op kantoor ben jij het aanspreekpunt voor alle vragen vanuit (potentiële) klanten.

ADMINISTRATIEF

Offertes worden door jou uitgewerkt, opgevolgd, gecontroleerd en bewaakt. Om in te kunnen schatten of jouw offerte qua levertijd en techniek haalbaar is, weet jij de juiste collega’s te vinden om mee te overleggen. Je zorgt dat nieuwe orders worden ingevoerd in de juiste systemen, weet knelpunten te signaleren en zorgt voor een goede monitoring op lopende projecten. Je vindt het een uitdaging om de klant, maar ook de collega’s, zo goed mogelijk te ontzorgen.

PROCES

Jij hebt een cruciale rol binnen Intal. Je bent het aanspreekpunt voor collega’s over lopende projecten en vormt de verbinding tussen het salesteam en de rest van de organisatie. Je voert de regie over de lopende processen aan de voorkant van de organisatie en je geeft actief vorm aan continue procesverbetering. Bij ons is veel mogelijk, dus heb het lef alle kansen te pakken!

Om het nog aantrekkelijker te maken:

 • je ontvangt van ons een goed salaris (€ 2.500,- tot € 4.000,-), afhankelijk van wat je meebrengt aan expertise en persoonlijke kwaliteiten
 • wij vinden jouw privétijd waardevol, daarom krijg je van ons 40 verlofdagen op fulltime basis (27 vakantiedagen en 13 ADV dagen per jaar)
 • je gaat werken volgens De Intal Methode, waarbij vrijheid centraal staat
 • er is bij ons veel ruimte voor persoonlijke ontwikkeling. Neem het initiatief en ga op cursus of training
 • je maakt deel uit van een enthousiast team met passie voor hun werk, een team dat lekker to the point is, maar ook van een lolletje houdt
 • je werkt in een verrassende werkomgeving met stijlvolle inrichting en creatieve vibe
 • je kunt in de pauze lekker wandelen, gezellig bijkletsen of meedoen aan een fanatiek potje jeu des boules of darts samen
 • successen vieren doen wij graag, met borrels en leuke events

WAT NEEM JE MEE?

 • duidelijke expertise op het gebied van inside sales/commerciële binnendienst, waarmee je unieke waarde kunt toevoegen aan onze processtroom
 • HBO werk- en denkniveau
 • jouw waarden in je (werkende) leven komen voor een groot deel overeen met die van de collega’s binnen Intal en je kunt je helemaal vinden in onze manier van werken (De Intal Methode)
 • een aantal persoonlijke talenten die voor deze rol van belang zijn, onder andere initiatief nemen, plannen en organiseren, resultaatgerichtheid, commercieel inzicht, samenwerken, stressbestendigheid en lef
 • heb jij ook nog eens ervaring in een technische sector en affiniteit met bouwkunde, in het bijzonder de gevelbouw? Dat is een duidelijke pré!

WHY HOW WHAT

Wij durven anders te zijn en worden gelukkig van vooruitgang, vrijheid, innovatie en het openlijk delen van kennis en successen. Het maakt ons samen creatief ondernemend en doet ons kennisgrenzen verleggen.

Wij vinden het belangrijk dat onze Intalisten in verbinding staan met elkaar en met het bedrijf, daarom zijn alle processen volledig open en transparant. Onze bedrijfscultuur is gericht op continu verbeteren, ondernemerschap en persoonlijke ontwikkeling. Deze manier van werken noemen wij De Intal methode.

Intal is ontwikkelaar en producent van circulaire aluminium raam-, deur- en vliesgevelsystemen voor alle sectoren in de bouw. We ontwikkelen en produceren onze aluminium geveloplossingen zonder tussenschakels en zijn daarmee uniek in Nederland. Ons doel bij Intal is het excelleren in producten en de dienstverlening richting onze klanten door de klantbehoefte altijd centraal te stellen.

SOLLICITEREN

Heb je nog vragen over de rol of over het werken bij Intal? Neem dan contact op met één van onze collega’s van People & Culture, via 0226-341525 of via join@intal.nl.

Om te beginnen nodigen we je graag uit voor een kop koffie in Opmeer. Zo kunnen we kennis met elkaar maken, Intal introduceren en de rol bespreken. Een online (In)talentenscan en een kort meeloopmoment maken deel uit van de sollicitatieprocedure. Tijdens het sollicitatieproces (max. 2 gesprekken) houden we je tijdig op de hoogte van eventuele beslissingen die we nemen.

Deel vacature: