About
us

Wij ontwikkelen, engineeren, produceren en leveren effectieve circulaire aluminium raam-, deur- en vliesgevelsystemen. Onze Intal profielseries vormen hiervan de basis. Wij zijn systeemhuis en gevelbouwer van aluminium kozijnen en vliesgevels ineen. De beste resultaten bereiken wij door te werken volgens De Intal Methode en de LEAN-methodiek. Die combinatie maakt ons uniek!

Cases

Aluminium kozijnen

aluminium kozijnen en vliesgevels

Alle Intal aluminium kozijnen en vliesgevels worden bij ons in-house geproduceerd. Onze aluminium profielen vormen hiervan de basis. Wij kennen de Nederlandse bouwmethodes en stemmen onze producten en processen daar voortdurend op af. Doordat we alles in eigen beheer ontwikkelen en produceren én in de praktijk ondervinden of onze gevelsystemen duurzaam zijn op de lange termijn, zijn onze klanten verzekerd van de garantie vanuit die praktijkervaring.

Lees meer

Onze expertises

  1. Think
  2. Create
  3. Produce
  4. Build
  5. Care

De Intal methode

Intal methode

Wij durven anders te zijn. Vooruitgang, vrijheid, innovatie en het openlijk delen van kennis en succes maakt ons gelukkig. Samen zijn wij creatief ondernemend en verleggen wij kennisgrenzen.

Wij werken volgens de Intal Methode. Daardoor mag het persoonlijk geluk van de Intalist centraal staan en worden Intalisten in hun kracht gezet. Dit resulteert in een creatieve, ontwikkelde en succesvolle onderneming waarin onze klanten altijd centraal staan.

 

Lees meer

Benieuwd wat wij voor jou kunnen doen?

Neem contact op

HARBOUR FENSTER

Harbour Fenster

Harbour Fenster is de innovatieve aluminium geveloplossing met unieke combinatie van ventilatie, geluidsreductie (13 dB) en bewassing van binnenuit.

Met Harbour Fenster voldoe je aan de strengste geluidseisen van een gevel met behoud van thermische isolatie, daglichttoetreding en de vereiste spuiventilatie. De elementen van Harbour Fenster zijn van binnenuit te bewassen. 

Lees meer

Updates