About
us

Wij ontwikkelen, engineeren, produceren en leveren effectieve circulaire aluminium raam-, deur- en vliesgevelsystemen. Onze Intal profielseries vormen hiervan de basis. Wij zijn systeemhuis en gevelbouwer van aluminium kozijnen en vliesgevels ineen. De beste resultaten bereiken wij door te werken volgens De Intal Methode. Dat maakt ons uniek!

Cases

Onze expertises

  1. Think
  2. Create
  3. Produce
  4. Build
  5. Care

De Intal methode

Intal methode

Wij durven anders te zijn. Vooruitgang, vrijheid, innovatie en het openlijk delen van kennis en succes maakt ons gelukkig. Samen zijn wij creatief ondernemend en verleggen wij kennisgrenzen.

Wij werken volgens de Intal Methode. Daardoor mag het persoonlijk geluk van de Intalist centraal staan en worden Intalisten in hun kracht gezet. Dit resulteert in een creatieve, ontwikkelde en succesvolle onderneming waarin onze klanten altijd centraal staan.

 

Lees meer

Benieuwd wat wij voor jou kunnen doen?

Neem contact op

HARBOUR FENSTER

Harbour Fenster

Harbour Fenster is een budgetvriendelijke oplossing voor gevels met een zware geluidbelasting. Een innovatieve aluminium geveloplossing met unieke combinatie van ventilatie en geluidsreductie. Met Harbour Fenster voldoe je aan de eisen die aan een dove gevel worden gesteld, mét behoud van thermische isolatie, daglichttoetreding en de vereiste spuiventilatie. 

Lees meer

Updates