Harbour Fenster: een innovatieve geveloplossing

Harbour Fenster: een innovatieve geveloplossing

Harbour Fenster

Harbour Fenster is een innovatieve en budgetvriendelijke oplossing voor gevels met een zware geluidsbelasting, waardoor een extra voorzetgevel niet meer noodzakelijk is. Een innovatieve aluminium geveloplossing met unieke combinatie van ventilatie en geluidsreductie.

Met Harbour Fenster springen wij goed in op de vastgoedontwikkelingen in de buurt van snelwegen, spoorwegen of industrie. Met het oog op een goed woon- en leefklimaat moet er rekening gehouden worden met het maximaal toelaatbare geluidsniveau in combinatie met de gestelde ventilatie-eisen.

PERFECT GELUIDSWEREND MET BEHOUD VAN VENTILATIE

Harbour Fenster voor gevels met zware geluidsbelasting

De combinatie van spuiventilatie en geluidsreductie op de gevel is uniek bij Harbour Fenster. Het is een dubbelkozijn principe waarbij het buitenste raam fungeert als gebouwgebonden geluidsscherm, uitgevoerd met een permanente opening in het kozijn. Dit geluidsscherm is te openen voor glasbewassing én voor het doorspuien van de volledige ruimte erachter. Het binnenraam is uitgevoerd als een standaard draaivenster waarin aan de bovenkant van het te openen deel een extra kleiner te openen deel opgenomen is. Met Harbour Fenster voldoe je aan de eisen die aan een dove gevel worden gesteld, mét behoud van thermische isolatie, daglichttoetreding en de vereiste spuiventilatie.

Wil je meer weten over Harbour Fenster? Neem dan contact op met Michel van den Berg, architectural consulant bij Intal, via nummer 06 - 82 06 48 08.

Lees ons artikel Harbour Fenster in Stedenbouw

Leuk!
Harbour Fenster

Geluidwerende gevel bij studentenhuisvesting

Harbour Fenster is voor het eerst in Nederland toegepast bij een bijzondere studentenhuisvesting aan de Laan van Spartaan in Amsterdam-West. Met zestien bouwlagen is het complex het hoogste modulaire gebouw van Nederland. Daarnaast vormt de geluidwerende gevel van Intal een ander bouwkundig hoogtepunt. Momenteel verzorgt Intal bij diverse grote projecten in Nederland de aluminium geveloplossingen, waar Harbour Fenster er één van is.

Lees ons artikel over de innovatieve aluminium geveloplossing met unieke combinatie van ventilatie en geluidsreductie.