Harbour Fenster in 'the spotlights'

Harbour Fenster in 'the spotlights'

Intal op Architect @work

Wanda Beerepoot,

Op woensdag 27 en donderdag 28 september vond Architect @work plaats in de metropoolregio Amsterdam. De eerste keer in Amsterdam, alle voorgaande edities in Nederland waren altijd in Rotterdam. Inmiddels is er in 15 landen in Europa een Architect @work.

De opzet is eenvoudig en stijlvol; iedere stand heeft de vorm van een driehoek en is exact even groot. De bezoekers worden door deze kleine uniforme modules geleid. Een ander leuk feitje is dat elk product dat tijdens Architect @work op een stand wordt getoond, eerst moet worden goedgekeurd door een nationaal selectiecomité. Dat zorgt ervoor dat de bezoekers verrast worden en kwaliteit aangeboden krijgen. Geen eenheidsworst dus. 

Wij stonden voor het eerst op Architect @work. We kozen ervoor Harbour Fenster in de spotlights te zetten. Een innovatieve geveloplossing en erg actueel op dit moment. Omdat wij de allereerste zijn met deze geveloplossing wilden we ook de allereerste op deze beurs zijn met deze geveloplossing. Dat is goed gelukt. We hebben zowel Harbour Fenster als Intal bij de architecten onder de aandacht kunnen brengen. 

Het Harbour Fenster was een echt compleet element van 225 cm hoog en 60 cm breed met alles erop en eraan. De bezoekers konden dus precies zien hoe een Harbour Fenster eruitziet en konden ervaren hoe de geluidsreductie is. De bezoekers waren onder de indruk van het effect en ‘the looks’ van Harbour Fenster. 

Als Intal-grapje gaven we paarse oordopjes weg met daarop een toepasselijke boodschap plus QR-code waarmee je op onze Harbour Fenster landingspagina terecht komt. We kijken terug op een succesvolle beursdeelname. We hebben nieuwe contacten gelegd en huidige contacten versterkt. 

Het getoonde Harbour Fenster staat inmiddels in de showroom van Hyde Park in Hoofddorp. Wij realiseren daar alle aluminium geveloplossingen, inclusief Harbour Fenster voor drie blokken: Notting Hill, 310 appartementen (samen met KBM Groep) Camden Town, 560 studentenwoningen (samen met Dura Vermeer) Knightbridge 406 appartementen (samen met Heddes Bouw & Ontwikkeling).

Lees meer over Harbour Fenster