Intal in AZ in Zaken

Intal in AZ in Zaken

Aanval op de gevestigde orde

Wanda Beerepoot,

In dit artikel in AZ in Zaken vertelt Rudy meer over de mentaliteit en de ambitie van Intal. En de link met AZ.

Net als AZ proberen ook wij met een eigen denkwijze de gevestigde orde te ontwrichten. Waar sommigen zeggen dat wij te klein zijn om een eigen profielsysteem te ontwikkelen, laten wij jaar in jaar uit zien harder te groeien dan de markt. Wij kunnen grote projecten aan en zijn daarin succesvol. Alleen moet je dat op een andere manier doen en vasthouden aan onze eigen visie. Iets wat je ook bij AZ terugziet. Intal is niet de grootste, maar doet wel met alle grote projecten mee en durft dat ook aan. 

JUISTE MATCH

Mede doordat Intal en AZ dezelfde mentaliteit hebben, is de match tussen Intal en AZ zo goed. We zien veel overeenkomsten in onze visies, onze waarden en onze doelen. Dat maakt dat wij elkaar kunnen versterken. 

Een andere reden dat wij gekozen hebben official partner van AZ te worden is dat er altijd al sprake is geweest van liefde voor deze club. Als jongen kwam Rudy al in het stadion om wedstrijden bij te wonen en de businessruimte te bezoeken. In 2006 zijn we met Intal ingestapt. Eerst in de Georg Kessler Lounge, maar sinds jaren al een eigen skybox. 

Door het partnership met AZ kunnen wij bouwen aan onze landelijke naamsbekendheid, maar ook mooie initiatieven uitrollen voor onze klanten en relaties en maatschappelijke projecten opzetten. 

Lees het artikel