Uniantiek/ Stronati

Uniantiek/ Stronati

Nieuwe werkplaats met showroom

In opdracht van Bedrijfshallen hebben wij de kozijnen en vliesgevels gerealiseerd voor het nieuwe pand van Stronati (voorheen Uniantiek) in Elst. De profielseries die hiervan de basis vormen zijn de IT55 en IT77.

 

Project
Uniantiek/ Stronata
Locatie
Elst
Opdrachtgever
Bedrijfshallen
Solution
Werken

Krachtige samenwerking geeft mooie resultaten

Met onze vaste partner Bedrijfshallen werken wij graag samen. De mooie projecten voor Bedrijfshallen lenen zich vaak voor onze standaard aluminium geveloplossingen. Natuurlijk zijn wij altijd op zoek naar optimalisatie in het project om kosten te besparen of om nog efficiënter te kunnen werken. 

Soepel verloop

Omdat wij veel met elkaar samenwerken weten wij heel goed wat we aan elkaar hebben. Kunnen we op elkaar vertrouwen. Voor ons zijn de uitgangspunten van Bedrijfshallen helder en daardoor lopen alle projecten soepel. 

Optimalisatie

Voor Uniantiek hebben wij de optimalisatie gezocht in de vakverdeling en de grootte van de ruiten. Hierdoor hebben wij besparingen op de glaspost kunnen realiseren voor de klant. De standaard aansluitdetails worden daarnaast ook continu verbeterd en dat kwam ook dit project ten goede. 

De groei van Uniantiek/ Stronati

Vanuit een ambachtelijke werkplaats in Arnhem zijn Bas Frederiks en Saskia Stronati in 1996 op jonge leeftijd begonnen met interieurbouw. Destijds nog onder de naam Uniantiek. Het is de plek waar zij bedreven raakten met houtbewerking en waar ze de kwaliteiten van het materiaal leerden waarderen. Sindsdien is Stronati uitgegroeid tot een bedrijf waar dagelijks wordt gewerkt aan volledige interieurs voor zakelijke en particuliere klanten.

Op de nieuwe werkplaats met showroom in Elst zet Stronati kracht achter hun toekomstplannen en bouwen zij verder aan hun droom om nog meer en betere keukens en meubels te ontwikkelen.

Toegepaste aluminium profielen

Project credits

OPDRACHTGEVER

Bedrijfshallen

 

ARCHITECT