Aluminium ramen

Aluminium ramen

Alle ramen: 100% Intal!

In alle mogelijke bouwprojecten kunnen de circulaire aluminium raamsystemen van Intal worden toegepast. Wat Intal uniek maakt is dat wij systeemhuis en gevelbouwer ineen zijn. Alle aluminium ramen die door ons ingetekend worden in een project, worden bij ons in de fabriek geproduceerd. Onze aluminium geveloplossingen zijn dus 100% Intal!

Met de aluminium raamsystemen van het IT77 profielsysteem maken we vele soorten aluminium ramen mogelijk, altijd passend binnen het ontwerp van het pand.

Wij zijn sterk in repeterend werk, modulair bouwen en gaan een uitdaging als het gaat om een projectmatige geveloplossing ook graag aan. 

IT77 ALUMINIUM PROFIELSYSTEEM

Alle aluminium ramen en kozijnen van Intal worden vervaardigd uit het IT77 aluminium profielsysteem. Je vindt deze circulaire aluminium geveloplossingen in alle mogelijke toepassingen in de bouw. Denk bijvoorbeeld aan kantoren, hotels, appartementencomplexen, distributiecentra, verzorgingshuizen en overheidsgebouwen.

Het IT77 profielsysteem bestaat uit 4 verschillende aluminium profielseries die allemaal hun eigen specifieke kenmerken hebben zodat we altijd  de juiste aluminium ramen kunnen produceren.

ALUMINIUM RAMEN

Onze aluminium ramen:

 • maken wij uit circulair aluminium;
 • kunnen geproduceerd worden vanuit diverse 100% Intal eigen aluminium profielseries van hoogwaardige kwaliteit;
 • kunnen exact voor het project ontworpen en geproduceerd worden;
 • voldoen aan de hoogste eisen als het gaat om functionaliteit;
 • esthetiek goed;
 • hoge thermisch isolatie;
 • inbraakwerendheid,
 • wind- en waterdichtheid;
 • brandwerendheid;
 • zijn leverbaar in elke gewenste RAL-kleur, geanodiseerd,met anodiseer look of met een structuurbehandeling;
 • kunnen compleet gemaakt worden met een passend assortiment aan hang- en sluitwerk.
IT77 aluminium profielsysteem

Ik ontvang graag de IT77 factsheet

Download hier

IT77-ST

Aluminium profielserie IT77-ST

Dit is ons standaardprofiel, ook wel onze vlakke profielserie genoemd. De IT77-ST is een profielserie die breed toepasbaar is voor veel verschillende soorten projecten. Op onze casepagina vind je heel veel projecten waarin de IT77-ST is toegepast.

De aluminium ramen, deuren en kozijnen die geproduceerd worden met het IT77-ST profiel zijn altijd hoogisolerend, waterdicht, inbraakwerend en brandwerend.

 

Download de IT77-ST factsheet

Snel. Slim. Sterk.

Aluminium kozijnen in Spaarnelicht

Wij vertellen graag meer over het project Spaarnelicht in Haarlem waarin de IT77-ST is toegepast. Dit project kenmerkt zich door snelheid, slimme oplossingen en een sterke samenwerking. Doordat we vanaf het eerste ontwerp betrokken waren bij het project Spaarnelicht konden wij onze specifieke expertise inbrengen. Dat heeft mooie resultaten opgeleverd. 

Tijdens het project slaagden we er gezamenlijk met Slokker Bouwgroep in razensnel te bouwen en ook nog eens faalkosten te voorkomen en bouwkosten zo laag mogelijk te houden.

Ik ben benieuwd naar Spaarnelicht

IT77-CS

Aluminium profielserie IT77-CS

De IT77-CS is net als de IT77-RS een esthetisch hoogstaand aluminium profielsysteem voor ramen en kozijnen. Dit profielsysteem heeft een verborgen vleugel waardoor er geen onderscheid zit tussen vaste delen en draaidelen. Dat zorgt voor een gelijkmatige vlakverdeling. Het beslag is verdektliggend wat in combinatie met de rozetloze raamgreep bijdraagt aan een strakke uitstraling. 

De IT77-CS is net als de andere profielseries hoogisolerend met goede U-waarden, waterdicht en inbraakwerend, maar biedt ook nog eens een optimale lichtdoorlatendheid. 

Download het IT77-CS productleaflet

Horizon College

sgsfg

Ik neem graag contact met jullie op.

Get connected!

IT77-RS

Aluminium profielserie IT77-RS

Deze slanke aluminium profielserie is breed toepasbaar. We noemen deze profielserie ook wel de renovatie profielserie vanwege de ‘steel-look’ van deze profielen.

De IT77-RS profielserie bevat een raam-, kozijn- en een deursysteem. Natuurlijk is IT77-RS  is ook hoogisolerend, waterdicht en inbraakwerend.

Download het IT77-RS productleaflet

4.500 m2 aluminium gevelelementen

Aluminium kozijnen in Student Experience NSDM

Deze aluminium geveloplossing hebben wij de afgelopen jaren bij heel veel projecten toegepast. Zo ook bij bijvoorbeeld ingezet bij Student Experience NSDM in Amsterdam. In opdracht van Pleijsier Bouw Genemuiden hebben wij voor de blokken F en G bijna 4.500 m2 aan aluminium gevelelementen geleverd voor de aluminium ramen, deuren en vliesgevels in het appartementencomplex. 

In dit industriële pand is gekozen voor een combinatie van IT77 profielseries. In blok F is gekozen voor IT77-ST serie met vlak profiel en in blok G is gekozen voor onze IT77-RS profielserie met verdiept profiel. Deze uitvoering benadert de staal-look en geeft extra karakter aan het pand. 

Het kozijn sluit qua esthetiek naadloos aan op de robuuste buitenschil. Voor de commerciële plint in beide blokken is de IT55 vliesgevelserie toegepast. Omdat wij bij Intal alles inhouse produceren van onze eigen profielen, zijn de aluminium geveloplossingen makkelijk te realiseren.

Ik ben benieuwd naar dit appartementencomplex

IT77-RF

Aluminium profielserie IT77-RF

Deze slanke aluminium geveloplossing voldoet aan de hoge esthetische wensen van de architecten zonder afbreuk te doen aan de technische prestaties.

Het IT77-RF raamsysteem is hoogisolerend door het multiple kamerprincipe. De profielserie heeft daarnaast ook een hoge waterdichtheid en is inbraakwerend. Net als de andere IT77 profielseries is de IT77-RF breed toepasbaar, voor zowel renovatie als nieuwbouw. 

Op onze casepagina vind je veel projecten waarin het IT77-RF raamsysteem is toegepast. 

 

Download de IT77-RF factsheet

Binnenstedelijke herontwikkeling

Aluminium geveloplossing in Nieuweroord

De aluminium geveloplossing IT77-RF is onder andere toegepast in het project Nieuweroord in Leiden. Een fantastische binnenstedelijke herontwikkeling, dichtbij het centrum van Leiden en een grote aanwinst voor het gebied. Naar ontwerp van Studio Hartzema, is het landhuis in zijn oorspronkelijke vorm nagebouwd en met twee vleugels aan weerszijden uitgebreid. 

Alle aluminium ramen, deuren en vliesgevels zijn door Intal gerealiseerd.

Ik lees graag meer over Nieuweroord