No Excess

No Excess

Luxueuze uitstraling met glas, aluminium vliesgevels en houten kolommen

Het gehele design en de bouw van het nieuwe hoofdkantoor van No Excess werd gerealiseerd door Finish Projectbouw. Het kantoor heeft een luxe uitstraling met veel glas, grote vliesgevels en houten kolommen. Het dakoverstek langs de zijkant vormt een ruim balkon en geeft het gebouw een unieke look.

Project
No Excess
Locatie
Amsterdam
Opdrachtgever
Finish Projectbouw
Architect
Finish Projectbouw
Geveloplossing
IT55 vliesgevels
Solution
Werken

THINK

KENNIS DELEN EN DE JUISTE OPLOSSINGEN BEDENKEN

Dankzij onze jarenlange samenwerking met Finish Projectbouw en de mooie projecten die wij samen gerealiseerd hebben, werden wij voor de bouw van het nieuwe hoofdkantoor van No Excess al vroeg betrokken bij het bouwproces. Zo konden wij echt samen kennis delen en de juiste oplossingen bedenken. 

create

GOEDE ENGINEERING

De focus lag tijdens de engineering lag vooral op het beperken van de afbouwwerkzaamheden. Onze aluminium vliesgevels zijn aan de boven- en onderkant uitgespaard zodat er op de bouw niets meer afgewerkt hoefde te worden. Onze engineers hebben deze oplossing perfect ingetekend waardoor er tijdens de bouw geen verrassingen waren. 

vrouw in productie

produce

100% LEAN

Voor de bouw van het nieuwe hoofdkantoor van No Excess hebben wij onze aluminium kozijnen en vliesgevels geheel volgens de LEAN-methodiek geproduceerd. 

build

VASTE MONTAGEPARTNER

Onze vaste montagepartner heeft onze aluminium geveloplossingen netjes en zorgvuldig gemonteerd. Een secuur klusjes door de aangepaste vliesgevels. En ook een mooi afwisselend project omdat er daarnaast ook veel repeterend werk in zat. Omdat wij intensief samenwerken met onze montagepartners, weten we goed wat wij aan elkaar hebben en zijn we op elkaar ingespeeld. Samen maken wij waar wat wij beloven. 

care

KLANT ALTIJD CENTRAAL

Voor ons staat de klant centraal in alles wat wij doen. Ons succes wordt gemaakt door de tevredenheid van onze klanten. Deze tevredenheid meten wij gedurende het project, tijdens alle fases.

Natuurlijk hoort bij care ook de garantie- en serviceperiode bij na oplevering van onze projecten. Bij Intal+ kunnen onze opdrachtgevers onderhouds- en servicecontracten afsluiten waardoor wij betrokken blijven bij het project en zorgen voor tevreden gebruikers. 

Toegepaste aluminium profielen

Meer lezen over Intal+?

Klik hier

Project credits

OPDRACHTGEVER

Finish Projectbouw

ARCHITECT

Finish Projectbouw