HDW

HDW

State-of-art nieuwbouw voor hoogwerkerdealer in Heinenoord

Als sterk trio hadden wij eerder uitstekend samengewerkt met Staton en Toorman architecten voor Gunco, het zusterbedrijf van HDW. Door het succes van dit project werden wij ook nu gevraagd onze aluminium oplossingen te leveren. 

Project
HDW
Locatie
Heinenoord
Opdrachtgever
Staton Bouw B.V.
Architect
Toorman Architecten Schiedam
Geveloplossing
IT55, IT77-RF
Solution
Werken

Verbinding

Toorman architecten was dus al bekend met onze profielsystemen die ook perfect aansluiten bij de ontwerpwens die zij hadden voor dit project. Met Staton hebben wij al meerdere projecten samen gerealiseerd en dat maakt dat de verbinding er is. Staton en Intal zijn ongeveer tegelijkertijd gestart en maken een vergelijkbare groei door. Dat zorgt voor een extra gevoel van verbinding.

Slimme oplossing

Toorman architecten had in het ontwerp van het pand een speelse indeling gemaakt waarbij alleen gebruik werd gemaakt van vliesgevels. Een esthetisch mooie, maar ook kostbare oplossing. Zonder afbreuk te doen aan de uitstraling en het design van de architect hebben wij een slimme oplossing bedacht die veel voordeliger was.

Wij hebben smalle verticale kozijnen in onze profielserie IT77-RF voorgesteld. Hierdoor ontstond de uitstraling van een vliesgevel. De combinatie van vliesgevels en kozijnen maakt het project een stuk goedkoper.  

 

Alle foto's zijn gemaakt door PhotoSolutions – Hans van Vrouwerf

Toegepaste aluminium profielen

Project credits

OPDRACHTGEVER

Staton Bouw B.V.

ARCHITECT

Toorman Architecten Schiedam