David Hart

David Hart

De kracht van samenwerken

Na veel projecten voor onze partner Bouwbedrijf Vrolijk is David Hart Schiedam weer een mooi project dat wij samen gerealiseerd hebben. De afgelopen jaren hebben wij onze aluminium geveloplossingen voor veel distributiecentra van de David Hart Group (DHG) mogen leveren. Door deze jarenlange samenwerking weten wij precies waar DHG behoefte aan heeft en werken wij krachtig samen. 

 

 

 

Project
David Hart
Locatie
Schiedam
Opdrachtgever
Bouwbedrijf Vrolijk
Architect
Convex architecten
Solution
Werken

THINK

WETEN WAT DE KLANT NODIG HEEFT

Of het nu de renovatie van een bestaand kantoor betreft of volledig nieuw logistiek vastgoed, wij weten wat DHG nodig heeft. Door de jarenlange samenwerking met DHG en Convex architecten zijn er voortdurend verbeteringen aangebracht in de detaillering en wijze van uitvoering.

DHG is de grootste ontwikkelaar in Nederland van groot logistiek vastgoed met een vastgoedportefeuille van 550.000 m² bestaande bouw en 1.000.000 m² in ontwikkeling. Alle distributiecentra en terminals bevinden zich op logistieke toplocaties, dichtbij water, wegen, terminals en luchthavens.

CREATE

VERBETEREN

De engineering, ooit begonnen in 2D maar intussen al geruime tijd standaard in 3D, kent een vaste vertrouwde basis. Vanuit deze basis, waarin gewerkt wordt met optimale stramienmaten, minimale stelruimte en perfect op elkaar afgestemde detaillering zijn gedurende vele jaren diverse verbeteringen doorgevoerd.

Zo is op initiatief van Intal gewerkt aan een uitvoering waarbij de voor DHG kenmerkende luifels kunnen worden aangebracht zonder de vliesgevel te doorbreken. De gevels blijven zo goed dicht en de gebouwen zijn heel snel wind- en waterdicht. Een win-win situatie waarin de samenwerking met vaste partners haar vruchten afwerpt.

PRODUCE

ALUMINIUM KOZIJNEN EN VLIESGEVELS

De meeste distributiecentra bestaan uit zowel IT55 vliesgevels  als IT77 kozijnstroken die vaak gelijktijdig gemonteerd moeten worden. Door in de productie meerdere stromen naast elkaar te laten werken kunnen verschillende aluminium profielseries toch tegelijkertijd geproduceerd en geleverd worden. Geheel in lijn met de wensen van DHG.

BUILD

SNEL EN PRECIES

Omvang en vooral snelheid in de bouw zijn typerend voor logistiek vastgoed. Onze montageteams zijn goed op elkaar ingespeeld en weten precies hoe distributiecentra in elkaar zitten. Daardoor zijn wij in staat de aluminium gevelelementen met grote snelheid en precisie te monteren.

CARE

KLANTTEVREDENHEID 

Goede samenwerking verdient continue verbetering. Door al onze procesdelen op alle projecten te evalueren meten wij de  klanttevredenheid en kunnen we zien of onze dienstverlening aan de hoogste standaard voldoet. Zo blijven wij elkaar stimuleren en kunnen wij verbeteren op het gebied van kwaliteit en klanttevredenheid.

Toegepaste aluminium profielen

Project credits

OPDRACHTGEVER

Bouwbedrijf Vrolijk

ARCHITECT

Convex architecten