OffIcial partner AZ

OffIcial partner AZ

Wedstrijdsponsor AZ-Excelsior

Wanda Beerepoot,

Wij waren afgelopen vrijdag 10 februari sponsor van de wedstrijd AZ-Excelsior. Wat een geweldige happening was dat! Niet alleen door de dikke 5-0 overwinning voor AZ, maar ook door het enthousiasme van de grote groep (dik 100 man) aan Intalisten, collega’s van IJdema, klanten, leveranciers en relaties die allemaal op uitnodiging aanwezig waren. Iedereen werd door ons ontvangen in het AFAS-stadion en kreeg een herkenbare ronde Intal-textiel sticker opgeplakt zodat je in de drukke Kees Kist Lounge precies kon zien wie er bij de Intal groep hoorden. Natuurlijk gaven wij iedereen ook een AZ-tegoedkaart voor een aantal consumpties.

SPECIAL TREATMENT

Tijdens elk wedstrijdsponsorschap mogen wij ook 6 klanten uitnodigen voor een special treatment. Dit jaar hadden wij onze partner Stebru hiervoor uitgenodigd. Zij beleefden een speciale avond. Na een diner in de BMW Lounge, met originele AZ-shirts met eigen namen op hun stoelen, konden zij pal aan het veld in een dug-out in Intal-stijl de wedstrijd bijwonen. Er was na afloop van de wedstrijd ook nog een meet & greet met 'the man of the match'. 

MVO

Omdat wij het als official partner van AZ belangrijk vinden iets te doen voor de maatschappij, zorgen wij bij elk event met AZ voor een maatschappelijke invulling. Deze keer gaven wij kaartjes weg aan mensen die normaal gesproken niet zo snel naar een wedstrijd van AZ gaan. Intalisten hebben hiervoor zelf mensen uitgenodigd die zij de kaartjes echt gunden. We hebben een grote groep mensen blij kunnen maken met een sportief avondje uit. 

OFFICIAL PARTNER AZ

Wij zijn trots op het partnership met AZ. Het is de cultuur van de club en de manier van werken waarin wij de verbinding met Intal zien. Wij geloven dat we samen sterker worden door te verbinden en we merken al veel positieve resultaten.

Onze landelijke bekendheid groeit niet alleen, maar ook op klantniveau werpt het partnership zijn vruchten af. We nodigden altijd al klanten uit voor onze skybox, maar nu kunnen we ook eens per jaar klanten een onvergetelijke avond bezorgen als we wedstrijdsponsor zijn. Daarnaast gaan we regelmatig met kleinere formaties naar wedstrijden. Dat we ook Intalisten door het jaar heen naar wedstrijden kunnen laten gaan, is ook geweldig.  

Door het hele jaar heen kunnen wij gebruik maken van de faciliteiten in het AFAS-stadion. Dat heeft tot gevolg dat we regelmatige interne overleggen en sessies met Intalisten hebben in Alkmaar of met klanten op deze mooie plek overleg hebben. Het blijft toch altijd bijzonder in zo'n stadion met zicht op het veld. Daarnaast zien we mooie resultaten als het om maatschappelijk verantwoord ondernemen gaat. Denk aan de succesvolle kerstacties twee jaar op rij. We zijn regelmatig samen met AZ aan het brainstormen over het optimaliseren van gezamenlijke maatschappelijke doelen, maar zeker ook over onze strategische doelen. Dit jaar staat uiteraard de Kerstactie weer in de planning, maar denken we ook na over een Intalk (een eigen versie van een TedTalk), krachtige samenwerkingen met andere partners en meer!