Samen verbinden met onze klanten

Samen verbinden met onze klanten

Feel connected

Wanda Beerepoot,

Het jaar is nog jong, maar het plan 2021 voor ons procesdeel Zakelijke Relaties is uiteraard gemaakt. Dianne en Shanna zijn vastbesloten hun doelen te realiseren. Verbinding is daarbij het sleutelwoord, ‘Feel connected’ op project- en klantniveau.

Samen verbinden met onze klanten om tot nog meer groei en ontwikkeling te komen dat is hun missie voor 2021! Op naar mooie klantevaluaties, verfrissende verbeterpunten, geweldige resultaten en waardevolle contacten.

Ons procesdeel Zakelijke Relaties is een hecht team en uitstekend op elkaar ingespeeld. Door tijdens elk project nauw contact te onderhouden met onze klanten, weten zij precies hoe projecten verlopen. Na afloop van elk proces binnen een project, evalueren zij samen met de klant hoe het proces verlopen is. Dat zorgt voor hele nuttige informatie waar wij wat aan hebben. Indien nodig delen zij hun bevindingen direct intern en verbeteren wij als dat nodig is. Met positieve evaluaties zijn we altijd erg blij, dat betekent dat wij ons werk goed doen. Maar ook de kritische evaluaties waarderen wij. Daar kunnen we van leren, zorgt voor verbetering en maakt dat wij daarna beter presteren door de nieuwe inzichten. 

Wij zijn er trots op een apart procesdeel voor Zakelijke Relaties te hebben. Alles voor zo tevreden mogelijke klanten.