Hoofdkantoor LC Packaging

Hoofdkantoor LC Packaging

NIEUW IN OPDRACHT: hoofdkantoor LC Packaging

Wanda Beerepoot,

In Waddinxveen wordt het nieuwe hoofdkantoor en magazijn van LC Packaging gerealiseerd. Een state-of-the-art gebouw dat voldoet aan alle moderne eisen waar duurzaamheid en welzijn centraal staan. Het gebouw wijst richting de rotonde van het Logistiekpark A12 en het aangrenzende water, waardoor bebouwing en water in elkaar overlopen.

Het kantoor dat volledig opgaat in de omgeving is ontworpen door architect Quadrant4.

ALUMINIUM IT55 VLIESGEVELS

In opdracht van bouwbedrijf De Vries en Verburg gaat Intal de aluminium IT55-vliesgevels leveren voor het nieuwe hoofdkantoor en magazijn van LC Packaging. Dit aluminium profielsysteem is 1 van de aluminium geveloplossingen van Intal. Het hele project wordt door Intal in 3D uitgewerkt. Hierdoor komt het gehele proces goed in beeld, worden faalkosten verminderd en wordt het proces geoptimaliseerd.

DUURZAAM

De grote glaswanden en de vliesgevels die voorzien worden van houtdecoratiemotief zorgen voor een prachtige verbinding tussen binnen en buiten.

Vrijdag 20 september is de start gevierd van de bouw, wij verwachten dat onze vliesgevels in Q1 van 2020 geplaatst kunnen worden. Wij zijn blij dat wij onze bijdrage mogen leveren om het gebouw zo aantrekkelijk mogelijk te maken waarbij wij voldoen aan de hoge eisen als het gaat om duurzaam bouwen.