De Intal Academy

De Intal Academy

Alles voor Intalenten!

Wanda Beerepoot,

Bij Intal geloven we in de kracht van ontwikkeling. Niet voor niets is GROEI één van de pijlers van De Intal Methode. Leren en ontwikkelen zorgt ervoor dat we met z'n allen toekomstbestendig zijn én blijven. 

DE INTAL ACADEMY

Om altijd te kunnen blijven ontwikkelen hebben wij De Intal Academy in het leven geroepen. De Intal Academy bevat alle ontwikkelmogelijkheden die we bij Intal aanbieden. Het gaat niet alleen om cursussen of opleidingen, maar ook om leren van elkaar! Wat vind je allemaal aan aanbod binnen De Intal Academy? 

INTAL’S INCOMPANIES

Wij geloven in leren door te doen. Experimenteren, proberen en daarvan leren. Daarom organiseren we jaarlijks 4 verschillende trainingen in combinatie met ‘on the job challenges’. Elke training duurt ongeveer 6 weken. Onze Intalisten hebben de keuze uit de volgende trainingen: Entrepeneurship at work, Rust in je kop & Grip, Persuasive power en Talent at work.

INTAL TALKS

Eens per maand organiseren we een uurtje kennisdeling met onze eigen Intal Talks die inhouse plaatsvinden of bij partners van ons. De interne Intal Talks zijn: Harbour Fenster, Finance, Vliesgevel, Werkgeluk, een Bootcamp Feel connected en Beslag door Sobinco. De externe Intal Talks zijn: Coating bij Jonkman Coating en Glas bij Scheuten.

INLOOPUURTJES

Bij Intal zoeken we elkaar makkelijk op en maken we tijd voor elkaar. Want wat is er makkelijker dan even langslopen bij een collega die je op weg kan helpen met zijn/ haar expertise? 

LAAGDREMPELIG LEREN

In het online leerplatform O-zone staan verschillende online modules klaar om door te lopen. Voor onze Intalisten in productie is er een online leerpad ‘Werken in productie’.

GRATIS’ GROEIEN

Via ons opleidingsfonds A+O Metalektro kunnen Intalisten gesubsidieerd een opleiding of cursus volgen. Elke Intalist die de behoefte voelt zichzelf verder te ontwikkelen kan in gesprek gaan met People & Culture. Samen wordt er dan gezocht naar een geschikte cursus, opleiding of workshop.

VAKMANSCHAP = MEESTERSCHAP

Als onze Intalisten hun vakinhoudelijke kennis naar een hoger niveau willen tillen, dan kan dat via onze brancheverenigingen (VMRG en SKG). De mogelijkheden kunnen online gecheckt worden. Na overleg met het team lopen Intalisten langs bij People & Culture om het te regelen.

STAGES

Van elkaar leren krijgt een extra boost als Intalisten een dag(deel) meelopen in de praktijk bij een ander procesdeel. Dat regelen onze Intalisten zelf. Goed voor onderling begrip én een mooie kans om meteen praktische do’s en don’ts uit te wisselen. Maar als dat nog niet uitdagend genoeg is, dan is een dagje stage lopen bij een andere organisatie ook een optie. Samen met People & Culture worden verschillende mogelijkheden onderzocht. 

BEZOEK DE BOUW

Als Intalist kun je ook een dagje meegaan met één van onze projectleiders. Bezoek een aantal (bijna) opgeleverde bouwprojecten. Die dag worden vragen beantwoord zoals: wat waren succesfactoren, wat zijn geleerde lessen en wat kunnen we doen om onze klanten nog wat meer verliefd te laten worden op Intal? Zo wordt het optimale gehaald uit een dagje bouw. 

DIT IS NOG MAAR HET BEGIN

Dit jaar, vanaf augustus, zijn we gestart met De Intal Academy. Natuurlijk meten wij nauwkeurig hoe Intalisten alle onderdelen uit De Intal Acadamy ervaren de komende tijd. Als het eerste jaar erop zit, gaan we – op basis van onze leerpunten – de juiste invulling geven aan De Intal Academy voor het 2e jaar.

Alles voor Intalenten!