Vacature stagiair ICT

Vacature stagiair ICT

De perfecte stageplek ICT

Kom jij het verschil maken bij Intal? Dat we bij Intal dingen anders doen is een feit! Omdat we dit in de toekomst willen blijven doen, spelen we graag in op de nieuwste (technologische) ontwikkelingen. Bij Intal zetten we grote stappen met digitale innovaties, waardoor we niet alleen beter, maar ook slimmer kunnen werken. Op het gebied van software development hebben we een breed scala aan opdrachten waarbij we jouw hulp goed kunnen gebruiken. Van het ontwikkelen van een custom API voor bestellingen bij onze leveranciers, tot het creëren van digital twins die onderdeel worden van ons toekomstige AI-portaal.

Flexibele stageopdrachten op maat: back-end, front-end en meer!

Bij Intal geloven we dat een stage zich moet aanpassen aan de stagiair, niet andersom. Daarom bieden we zowel meeloopstages als afstudeerstages aan, gericht op jouw interesses en studievereisten. Of je nu een back-end hero bent die graag complexe systemen ontwikkelt, of een front-end fanaticus die de gebruikerservaring naar een hoger niveau tilt, bij ons kun je alle kanten op. Samen werken we aan de toekomst van technologie en innovatie.

Je werkt nauw samen met Intalisten Dick en Christiaan van het procesdeel Procesoptimalisatie. Zij begeleiden jou tijdens deze opdracht. Zij gaan graag in gesprek met jou om samen te kijken hoe jullie deze opdracht naar jouw interesse, kennis en ambitie kunnen vormgeven!

Ben jij die ambitieuze student (Technische) Informatica, Software Developer of ICT’er die we zoeken? Wil je jouw analytische vaardigheden toepassen? Impact maken met jouw onderzoek? Dan hebben wij de perfecte stageplek voor jou!

DIT HEB JIJ IN JE MARS

  • Sterke analytische vaardigheden en oog voor detail
  • Een zelfstandige en gedreven werkhouding
  • Een proactieve instelling en hands-on mentaliteit
  • Ervaring met Javascript, Vue, SQL, .NET, Unix en/of docker is een mooie aanvulling

VAN ONS VOOR JOU

 • Uitdagende stageplek met veel verantwoordelijkheid en ruimte voor eigen initiatief
 • Inspirerende werkomgeving binnen een innovatief bedrijf
 • Mogelijkheid tot persoonlijke en professionele ontwikkeling
 • Begeleiding door ervaren professionals
 • Passende stagevergoeding

 

Ben jij klaar om je carrière een kickstart te geven in een omgeving waar jouw ontwikkeling centraal staat? Meld je dan nu aan voor een stage bij Intal en laten we samen de kozijnindustrie op zijn kop zetten! Stuur je CV naar work@intal.nl

Wij kijken uit naar jouw sollicitatie.

Deel vacature: