Vacature Commercieel Medewerker Binnendienst

Vacature Commercieel Medewerker Binnendienst

Commercieel Medewerker Binnendienst

Hallo daar! Ben jij een zorgvuldige aanpakker die commercieel meedenkt, klanten ontzorgt en kennis en/of affiniteit heeft met techniek? Dan kun jij zomaar onze nieuwe collega zijn!

Bij Intal durven we anders te zijn dan de rest. Wij geloven niet zo in regeltjes, maar worden gelukkig van vrijheid, innovatie en het openlijk delen van successen. Hierdoor kunnen wij samen ondernemend, vooruitstrevend en succesvol zijn. Past dat bij jou, lees dan snel verder!

OVER INTAL

Wij zijn team Intal! Samen met ruim 100 Intalisten engineeren ontwerpen, produceren en monteren wij aluminium kozijnen en vliesgevels. We zijn één van de snelst groeiende organisaties in de gevelbranche. Ons succes is te danken aan de unieke combinatie van focus op continue procesverbetering en onze manier van werken waarbij openheid, eigen ondernemerschap en samenwerken centraal staan. Deze manier van werken noemen we De Intal Methode.

WAT GA JE DOEN?

In de rol van commercieel medewerker binnendienst (32-40 uur) ben jij het aanspreekpunt voor alle vragen van onze (zakelijke) klanten over lopende projecten. Je belt offertes na en bent alert op commerciële kansen. Samen met het salesteam vind je het een uitdaging om resultaat te boeken en de klant zo goed mogelijk te ontzorgen. Ook naar collega’s toe speel je een centrale rol. Je bent aanspreekpunt voor vragen van collega’s over lopende projecten en je vormt de verbinding tussen het salesteam en de rest van de organisatie. Je legt gemaakte afspraken op punctuele wijze vast. Daarnaast zoek je regelmatig de samenwerking op met collega’s die offertes voor onze klanten opstellen en brainstorm je samen met je salescollega’s over nóg betere manieren om leads te genereren. Hoe je jouw rol vormgeeft is volledig aan jou, je hebt alle vrijheid om hier je eigen draai aan te geven. In deze rol ben je onderdeel van het team Sales, dat bestaat uit 5 ambitieuze en enthousiaste collega’s.

WAT IS BELANGRIJK IN DEZE ROL?

Als commercieel medewerker binnendienst bij Intal speel je een belangrijke rol in ons streven naar duurzaam succes! Momenteel zijn wij bezig met het implementeren van een nieuw ERP-Systeem: AFAS. Je vind het leuk om hier over mee te denken.


Daarnaast vragen we dit van onze ideale kandidaat:

 • MBO werk- en denkniveau, liefst met een technische achtergrond
 • Je bent een enthousiaste collega die gemakkelijk verbinding weet te maken
 • Je schakelt gemakkelijk tussen verschillende taken en bent stressbestendig
 • Je werkt zorgvuldig en zorgt voor overzicht in jouw werkzaamheden
 • Je bent administratief vaardig en hebt bij voorkeur ervaring met contractmanagement
 • Ervaring met AFAS is een duidelijke pré
 • Je bent in staat om zelfstandig vorm te geven aan deze brede binnendienstrol
 • Je bent initiatiefrijk, bezit commercieel inzicht en weet kansen te pakken
 • Je bent niet bang om de telefoon te pakken en klanten te benaderen met vragen
 • Je bent gericht op continu verbeteren

 

VAN ONS, VOOR JOU

Bij ons is veel mogelijk, dus heb het lef alle kansen te pakken! Om het nog aantrekkelijker te maken:

 • Je ontvangt van ons een goed salaris (tussen €2500 en €3500,-), afhankelijk van de persoonlijke talenten, werkervaring en expertise die je meebrengt.
 • Wij vinden jouw privétijd waardevol, daarom krijg je van ons 40 verlofdagen op fulltime basis (27 vakantiedagen en 13 ADV dagen per jaar).
 • Je gaat werken volgens De Intal Methode, waarbij vrijheid, ondernemerschap en samenwerken centraal staan.
 • Er is bij ons veel ruimte voor persoonlijke ontwikkeling. Neem het initiatief en volg een cursus of training.
 • Je maakt deel uit van een enthousiast team met passie voor hun werk, een team dat recht door zee is maar ook van een grapje houdt.
 • Samen successen vieren doen wij graag, met borrels en leuke evenementen.
 • Je kunt in de pauze meedoen aan felle tafeltennisbattles en fanatieke voetgolf.
 • Sluit aan bij de wekelijkse lessen van onze personal trainer
  samen successen vieren doen wij graag, met borrels en leuke events.

SOLLICITATIEPROCEDURE

Om te beginnen spreken we graag met je af op ons kantoor in Opmeer. Zo kunnen we kennis met elkaar maken, Intal introduceren en de rol bespreken. Een online (In)talentenscan maakt deel uit van de procedure. Tijdens het sollicitatieproces schakelen we snel en houden we je tijdig op de hoogte van eventuele beslissingen die we nemen.

INTERESSE?

Heb je vragen over de rol? Neem dan contact op met Marije Visser, team People & Culture, via 0226 34 15 25. Zie jij jezelf al werken bij ons? Verras ons dan met jouw sollicitatie!

Soort dienstverband: Bepaalde tijd

Deel vacature: