Ik ben nog lang niet uitgegroeid!

Ik ben nog lang niet uitgegroeid!

Kansen pakken

Wanda Beerepoot,

Tijdens mijn studie Mechanical Engineering werkte ik als productiemedewerker. Ik was voornamelijk bezig met het opzetten, uitwerken en uitvoeren van procesverbeteringen. Dit varieerde van nieuwe machineopstellingen tot veiligheidsvoorzieningen. Zowel tijdens mijn studie als na mijn afstuderen heb ik deze baan gehad. 

Toen ik eenmaal toe was aan een nieuwe uitdaging, viel mijn oog op Intal. Tijdens mijn sollicitatiegesprek merkte ik al snel dat er binnen Intal een gevoel van verbinding wordt gecreëerd. Binnen het team van R&D lagen er mooie kansen die perfect aansloten bij mijn ervaring en mijn ambitie. Die combinatie maakte dat ik koos voor Intal.

ONTWIKKELING

Inmiddels werk ik bijna 1,5 jaar bij Intal en merk ik dat ik grote stappen heb gemaakt, met name op het gebied van ontwikkeling. Voorheen vond ik het lastig om definitieve beslissingen te maken zonder deze eerst te hebben uitgewerkt en verschillende factoren tegen elkaar te hebben afgewogen. Gelukkig heb ik geleerd om het vooral gewoon te gaan doen. Uiteraard kom je jezelf dan weleens tegen en maak je af en toe een foutje, maar juist hiervan heb ik veel opgestoken. Deze groei zorgt ervoor dat ik sneller stappen kan zetten tijdens projecten. Met de juiste resulaten! 

EEN VOLGENDE UITDAGING

De groei die ik al heb doorgemaakt is zeker niet waar ik het bij wil houden. Een rol als coördinator van de afdeling R&D zie ik als een volgende uitdaging en doorgroeimogelijkheid. Toekomstige nieuwe collega’s wegwijs maken over alle zaken die komen kijken bij een nieuwe ontwikkeling. Dat lijkt me wel wat! 

Als coördinator is het in mijn ogen van groot belang om het ‘WIJ’ gevoel te creëren. Dat is dan ook de pijler vanuit De Intal Methode die het beste bij mij past. Binnen Intal heerst er een gemoedelijke open sfeer en is het makkelijk om even naar een collega toe te lopen en met hem of haar wat te bespreken. Doordat ik veel verschillende taken en projecten heb die ik met diverse collega’s uitvoer, is er geen dag hetzelfde. Een afwisselende, uitdagende rol waardoor ik altijd met plezier naar het werk ga!

MIJLPAAL

Op privégebied heb ik ook zeker niet stil gestaan. In 2022 kocht ik samen met mijn vriendin een woning. Afgelopen kerstvakantie heb ik samen met één van mijn collega’s, alle kozijnen vervangen door aluminium kozijnen. Uiteraard van Intal! Iets wat ik 2 jaar geleden nooit gedacht had te doen, maar wat door de juiste aanpak en met de juiste hulp perfect is uitgevoerd. Een groot doel voor mijzelf waar ik veel van heb mogen leren. 

Mission accomplished!