The stage is yours!

The stage is yours!

The stage is yours!

Wij durven wel te zeggen dat wij een toonaangevend bedrijf zijn. Dat zijn we door onze unieke positie in de markt, onze eigen werkmethode en onze 'net even anders dan de rest' instelling. Bij Intal maken en leveren wij aluminium ramen, deuren en vliesgevels voor grote bouwprojecten zoals bijvoorbeeld woontorens, kantoren, distributiecentra, appartementencomplexen, ziekenhuizen. Zonder dat je het weet zie je onze kozijnen op veel plekken terug in prachtige gebouwen in grote steden, denk bijvoorbeeld aan OurDomain in Rotterdam of Westbeat in Amsterdam of heel veel distributiecentra in heel Nederland.

Elke dag zijn wij bezig om onze processen te verbeteren, zowel in productie als op kantoor. Wij geloven dan ook dat het elke dag een stukje beter kan en daarin dagen we elkaar uit. We werken hard, maar vergeten ook nooit hard te genieten van successen.

Tof denk je nu misschien. Maar wat maakt stagelopen bij Intal dan zo aantrekkelijk? Dat vertellen wij je graag.

Wat maakt ons een top stageplek?

UNIEK
Wij zijn het enige bedrijf in Nederland dat kozijnen en vliesgevels maakt van eigen aluminium profielen. Dat maakt ons uniek in de markt. Want alle andere bedrijven die kozijnen en vliesgevels produceren, kopen hun profielen in bij andere bedrijven. Doordat wij onze systemen zelf ontwikkelen staat de ontwikkeling van nieuwe aluminium geveloplossingen ook nooit stil. Ons team R&D is altijd bezig met productontwikkeling. Dat kan een geheel nieuw product zijn, zoals bijvoorbeeld een eigen aluminium schuifpuisysteem, maar ook brandwerende profielsystemen, hoogisolerende kozijnen of slimmere constructie-oplossingen.

VOORLOPERS
Op het gebied van automatisering zijn wij voorlopers, wij hebben flink geïnvesteerd in de allernieuwste technologieën. Onze productielijnen zijn zo goed als volledig geautomatiseerd en dat maakt dat wij met enorme snelheid en consistente kwaliteit aluminium kozijnen kunnen produceren. 

WORK HARD PLAY HARD
Wie zegt dat werk alleen maar serieus moet zijn? Bij Intal begrijpen we het belang van ontspanning. Daarom organiseren we regelmatig leuke evenementen en borrels waar je kunt ontspannen, je collega's kunt leren kennen en gewoon even kunt genieten. Wil je ook een beetje fit blijven tijdens je stage? Sluit je dan gratis aan bij de bootcamp lessen op woensdagmiddag.

DE INTAL METHODE
Bij Intal doen we dingen graag anders. Waarom we dat doen en hoe we dat doen? Dat vind je terug in De Intal Methode, de basis voor werken bij Intal. Wij geloven niet in regels, maar in vertrouwen, eigen verantwoordelijkheid nemen, vrijheid, verbinding en openheid. De Intal Methode is onze leidraad voor de manier waarop wij met elkaar omgaan en wordt ingezet als stimulans om dingen anders te benaderen. Dat voel je elke dag.

AANTREKKELIJKE STAGEVERGOEDING
Wij vinden dat je als stagiair recht hebt op een mooie stagevergoeding. We maken daarbij geen onderscheid tussen MBO en HBO, wel zo eerlijk! Ligt een gemiddelde stagevergoeding per maand tussen de 300 en 500 euro, bij ons kun je rekenen op maximaal 800 euro per maand. Nou moet een royale vergoeding nooit de reden zijn om bij ons stage te lopen, maar het maakt het wel net even een stukje leuker.

WERK PRIVE BALANS
Bij Intal begrijpen we dat het leven soms druk kan zijn. Daarom bieden we jou een flexibele werkomgeving die zich aanpast aan jouw behoeften en verplichtingen. Of je nu een ochtendmens bent of liever 's avonds werkt, we gaan op zoek naar een balans die voor jou werkt.

IMPACT MAKEN
Vergeet koffie halen en kopiëren. Bij Intal kun je met jouw stage echt een verschil maken. Je krijgt een heldere opdracht, waarbij je zelf ook heel duidelijk richting aan mag geven. We gaan met jou in gesprek om samen te kijken hoe we jouw opdracht volgens jouw interesse, kennis en ambitie kunnen vormgeven! Het zijn altijd opdrachten die impact maken op het bedrijf, wij hebben er echt wat aan voor de toekomst. De afgelopen jaren hebben we al verschillende stagiaires mogen begeleiden en de meeste stagiaires hebben waardevolle resultaten bereikt waar wij als Intal veel aan gehad hebben.

BEGELEIDING
Je staat er niet alleen voor! Wij zorgen voor een goede onboarding zodat jij je helemaal op je gemak voelt en deel van ons team Intal wordt. Je krijgt natuurlijk persoonlijke begeleiding vanuit het procesdeel waarvoor je gaat werken. We koppelen je aan een Intalist vanaf het allereerste moment. Hij of zij heeft regelmatig voortgangsgesprekken met jou en zorgt ervoor dat jij het beste kunt geven.

CARRIÈRE
Kansen voor de toekomst! Wie weet waar jouw stage bij Intal toe kan leiden? Met volop mogelijkheden voor groei en ontwikkeling binnen de organisatie, is de kans groot dat dit het begin is van een mooie carrière.

WIE ZOEKEN WIJ?

Ben jij een ambitieuze student(e) met als studierichting Bouw & Infra, Metaal & techniek, Techniek & Procesindustrie, Bouwkunde, Commerciele Economie, Technische Bedrijfskunde, IT en Maintenance, Marketing of Logistiek? Zoek je een uitdagende en persoonlijke stage waarvan jouw hart sneller gaat kloppen en jouw ambitie kunt waarmaken?

Als stagiair(e) krijg je de kans om jouw theoretische kennis in de praktijk toe te passen en waardevolle ervaring op te doen binnen ons bedrijf. Of je nu kiest voor een meewerkstage of een afstudeerstage, wij zorgen voor een eigenzinnige en leerzame omgeving.

JA IK WIL!

Denk je na het lezen van onze tekst, Intal is echt de plek voor mij? Laat het ons dan weten. Wij maken graag tijd om kennis met je te maken. Dat kan alleen een kopje koffie zijn om elkaar beter te leren kennen, dat kan heel doelgericht zijn omdat je graag stage wilt lopen bij ons. Maar je kunt bij ons ook terecht voor een bijbaan of een vakantiebaan. Wij zijn benieuwd naar jou, jouw ambitie, jouw kennis en nog veel meer. Stuur een persoonlijk mailtje naar work@intal.nl