Samen 50 jaar bij ons!

Samen 50 jaar bij ons!

Een mooie tijd

Wanda Beerepoot,

Peter Timmer, calculator bij Intal, is al 40 jaar bij ons. Peter startte op 1 februari 1982 bij Simal, het bedrijf van Simon Schipper (de vader van Rudy Schipper). Hij werd productiemedewerker van aluminium schuiframen en was de allereerste medewerker van Simal. Simal was op dat moment nog gevestigd in de schuur achter het huis van de familie Schipper. Na 4 jaren van stanzen, zagen en assembleren werd de garage te klein en kwam er een verhuizing naar Heerhugowaard waar ook gestart werd met het isoleren van aluminium. Het begin van wat nu Thermal Breaks is. 

De groei zette door en de mannen verhuisden in 1988 naar Medemblik, naar een gloednieuwe hal. De productie liep daar onder leiding van Peter lekker door en groeide elk jaar verder. Na het plotselinge vertrek van de verkoper stopte Peter met zijn werkzaamheden in de productie en ging hij op kantoor aan het werk in de verkoop, calculatie en werkvoorbereiding.

In 2010 werd Simal overgenomen door Intal. Dat was de laatste verhuizing voor Peter. Op het moment werkt Peter alweer geruime tijd in de rol als calculator bij ons op kantoor.  Een Intalist waar we altijd op kunnen rekenen!

BARRY HUBERT, AL 10 JAAR BIJ ONS!

Barry begon in 2012 bij Intal als calculator/tekenaar en leerde gevels en kozijnen goed kennen na zijn studie Bouwkunde. In 2013 durfde hij de kans te pakken het werkvoorbereidingsteam te laten groeien. In de jaren erna leerde Barry veel over procesoptimalisering en groeide hij door naar coördinator van frontoffice en engineering in Opmeer.

Een Intalist in hart en nieren!