Ontwikkeling binnen Intal

Ontwikkeling binnen Intal

Ontwikkelgesprekken

Als Intalisten groeien, dan groeit Intal ook! Daarom is aandacht voor de persoonlijke ontwikkeling van Intalisten een belangrijk onderdeel van de Intal Methode. Regelmatig houden wij ontwikkelgesprekken. Tijdens deze gesprekken de afgelopen weken bespraken wij samen het afgelopen jaar en kijken we vooruit naar 2021. Daarbij kijken we niet alleen naar de ontwikkeling als het gaat om kennis, taken en werkzaamheden, maar vooral ook naar gedrag. Hoe was het afgelopen jaar voor jou, wat gaat goed, wat vind je een uitdaging, waar wil je in verbeteren? 

We vragen op welke Intal competenties de focus ligt voor 2021, welke sterke punten uitgebouwd kunnen worden en waar jouw kracht ligt.  Hoe kunnen we die kwaliteiten inzetten om de teamdoelen te behalen? Maar ook: hoe kun jij met jouw kwaliteiten een bijdrage leveren aan de ontwikkeling van jouw collega’s? Uit deze gesprekken komen korte en lange termijn doelen en interessante experimenten op het gebied van gedrag. 

Het gaat ons om een stukje bewustwording en Intalisten inspireren om het eens anders te doen. Zo waardevol, onze Intal Methode!