De Intal manier

De Intal manier

De Intal manier

Bij Intal geldt: wij doen wat wij zeggen en zeggen wij wat wij doen. Altijd!  

LEAN

Intal hanteert een vaste werkwijze voor alle Intal projecten waarin de klant altijd centraal staat. Binnen onze werkwijze vormt de LEAN-methodiek de basis. Bij Intal zijn wij allemaal experts en weten wij precies waar onze kracht ligt.

5 EXPERTISES

Onze manier van werken kan onderverdeeld worden 5 expertisegebieden: THINK, CREATE, PRODUCE, BUILD en CARE. Dat zijn de gebieden waarin wij uitblinken. Waarin wij waarmaken wat wij beloven.  

OPTIMALE AFSTEMMING

Gericht op klantbehoefte koppelen wij de juiste personen aan het project en de klant. Zodat de samenwerking zo optimaal mogelijk is, want met elkaar maak je het succes. Als het lekker loopt tussen de mensen, loopt het project ook goed. Alle procesdelen binnen Intal kennen hun verantwoordelijkheden en pakken die graag. Tussen de verschillende procesdelen is er altijd  afstemming zodat al onze projecten efficiency als uitgangspunt kunnen hebben.

PERFECTE OPLOSSING

Wij gaan altijd voor de perfecte oplossing voor de projecten van onze klanten. Door creativiteit en continue optimalisatie realiseren wij de ideeën van onze klanten met zo min mogelijk concessies in het bestaande ontwerp. 100% INTAL Wat werken met Intal bijzonder maakt is dat wij alle processen zelfstandig uitvoeren; van het ontwerp tot engineering, productie, levering en montage. Er zijn geen tussenschakels; alles is 100% Intal! 

Gericht op klantbehoefte koppelen wij de juiste personen aan het project en de klant. Zodat de samenwerking het best lukt. De mensen moeten het doen met elkaar. Als het lekker loopt tussen de mensen, loopt het project ook goed. 

KLANTWAARDERING

Omdat klantwaardering voor ons de belangrijkste drijfveer is, evalueert ons procesdeel Zakelijke Relaties elk procesdeel tijdens een project. Ons doel is helder: een gemiddelde klantwaardering van een 8!